Nieuws

18 september 2017

De Ontbijtclub

Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Start project: 28 september om 8.30 uur. Ben jij erbij?

Juist als je het spannend vindt om nieuwe contacten te leggen, is dit een laagdrempelige manier om mensen te leren kennen uit jouw buurt. De Ontbijtclub is een initiatief van Stichting Hulst voor Elkaar. Het eerste ontbijt vindt plaats op 28 september om 8.30 uur bij ’t Broodjes Atelier in Hulst en sluit aan bij de landelijke Week van de Eenzaamheid. Maar wij houden het niet bij één week. Het is de bedoeling dat de Ontbijtclub iedere week samen eet op donderdagmorgen om 8.30 uur. Van harte welkom!

Week van de Eenzaamheid

De Ontbijtclub start in de Week van de Eenzaamheid, die plaatsvindt van 21 september tot en met 1 oktober. Het thema is ‘Kom erbij’. De Week van de Eenzaamheid is een landelijk initiatief. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Eenzaamheid heeft gevolgen voor gezondheid, welbevinden en meedoen in de samenleving. Dat maakt eenzaamheid een urgent probleem. Stichting Hulst voor Elkaar sluit zich aan bij de Week van de Eenzaamheid om hier lokaal iets aan te doen. Alle informatie hierover over deze week vind je op www.samentegeneenzaamheid.nl

Praktische informatie

Voor wie: Iedereen of je veel contacten hebt of juist weing. Dat maakt helemaal niet uit.

Wanneer:  elke donderdagmorgen om 8.30

Waar: ’t Broodjes Atelier aan de Gentsestraat 3 in Hulst

Kosten: slechts € 4,- voor een compleet ontbijtje

Aanmelden: Graag vooraf aanmelden  via Stichting Hulst voor Elkaar info@hulstvoorelkaar.nl of 0114-684700

Meer informatie over het project: Mariska Sijs, projectcoördinator Stichting Hulst voor Elkaar msijs@hulstvoorelkaar.nl