Disclaimer

Stichting Hulst Voor Elkaar houdt deze website dagelijks up-to-date en biedt zo actueel mogelijke informatie. Toch kan het voorkomen dat de website (tijdelijk) niet beschikbaar is of onjuistheden of onvolkomenheden bevat. Stichting Hulst Voor Elkaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade die voortvloeit uit het bezoeken van deze website, of die het gevolg is van het niet kunnen verkrijgen van toegang tot deze website, of die het gevolg is van onvolkomenheden in de informatie die via deze website wordt aangeboden. 

 

Stichting Hulst Voor Elkaar wil haar bezoekers zo volledig mogelijk informeren. Daarom zijn op sommige pagina‚Äôs in deze website links of verwijzingen opgenomen naar websites of diensten van derden. Stichting Hulst Voor Elkaar is niet verantwoordelijk voor door derden verstrekte informatie of aangeboden diensten. 

 

Het auteursrecht op de volledige inhoud van deze website berust bij Sichting Hulst Voor Elkaar  en mag niet zonder toestemming worden gebruikt of overgenomen.