Stichting Hulst Voor Elkaar

Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale organisatie in de gemeente Hulst voor al uw ondersteuningsvragen op het gebied van welzijn, zorg, opgroeien en opvoeden. Dit voorkomt dat u allerlei organisaties af moet om de juiste informatie te vinden. Eén centraal loket dus. U vindt Hulst voor Elkaar in de Gemeentewinkel aan de Grote Markt te Hulst.

De dienstverlening van Hulst voor Elkaar is gericht op het versterken of hervinden van de eigen regie van mensen. Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van eigen initiatieven en oplossingen. Samen met u zal er gekeken worden wat precies de vraag is en of er mogelijkheden en oplossingen zijn in de eigen leefsituatie; bijvoorbeeld hulp van familie, vrienden (mantelzorg), vrijwilligers of anderszins middels professionele ondersteuning. Het doel is dat mensen (zo mogelijk weer) zelf de controle en verantwoordelijkheid krijgen over hun eigen leven en het opstarten en organiseren van activiteiten, hulp en voorzieningen.

Telefonie

Stichting Hulst voor Elkaar heeft haar telecom-omgeving heringericht. Dit houdt in dat we uitsluitend voor onze receptiefunctie 0114-684700 en onze locatie De Lieve 0114-313439 nog met een vaste telefoonlijn werken.

De overige aansluitingen zijn vervallen. Onze medewerkers zijn mobiel bereikbaar via ons centrale nummer 0114-684700.

Foodkar

Wilt u gebruik maken van de Foodkar? Meldt dit dan met het aanmeldformulier