Graauw Leeft

Wat is “Graauw Leeft”?

“Graauw Leeft” is voor mensen die van gezelligheid houden.

 

Eind 2013 hebben meer dan 120  inwoners van Graauw een enquêteformulier ingevuld. Daaruit bleek dat er in Graauw behoefte is aan meer sociaal contact, uitleg over de computer en een leestafel. Ook bleek uit de resultaten dat inwoners van Graauw de buurtsupermarkt missen. Op 17 september zijn we gestart met de eerste bijeenkomst van “Graauw Leeft”. Er wordt steeds een programma van 6 weken opgesteld voor de woensdagmiddagen.

 

Er is tijd om samen koffie te drinken, te lezen en spelletjes te spelen. Daarnaast zijn er filmmiddagen en een creatieve club. Ook mensen die meer willen weten over de werking van de computer kunnen bij ons terecht. Iedere woensdagmiddag is er iemand aanwezig om computeruitleg te geven.

 

Door een oproep aan de inwoners van Graauw is zelfs een ware bibliotheek ontstaan in het gemeenschapshuis. Mensen kwamen massaal boeken brengen die nu gratis worden uitgeleend. Heb je het boek uit? Breng het dan weer terug.

 

“Graauw Leeft” wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers in samenwerking met KBO Graauw, dorpsraad Graauw en Stichting Hulst voor Elkaar.  “Graauw Leeft” wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds.