Nieuws

5 september 2017

Mantelzorgcafé 28 september

Na het succes van vorig jaar, praat en eet er ook dit jaar weer iemand mee tijdens onze jaarlijkse lunchbijeenkomst.Op donderdag 28 september is maatschappelijk werker Annette Heyens is te gast in het Mantelzorgcafé.

Samen praten we over het thema "Goed voor jezelf zorgen". Want als je voor een ander zorgt, is het belangrijk om jezelf niette vergeten. Het is belangrijk af en toe even tijd voor jezelf te nemen. Respijt zorg kan dan een uitkomst zijn. Maatschappelijk werker Annet Heyens vertelt hier meer over. Daarnaast vertelt ze over haar voetreis naar Santiago de Compostella.

Locatie

Iedereen is donderdag 28 september van 12.00 tot 14.00 uur(deuren open vanaf 11.30 uur) van harte welkom in de Truffinozaal van Brasserie Truffino, Truffinoweg 2 in Hulst.De lunch kost € 7,50 te voldoen op de dag zelf. Aanmeldenis niet nodig.

Meer informatie

Het Mantelzorgcafé is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mantelzorgers, evenals voor degenen waar zij voor zorgen want die kunnen gewoon meekomen. Tijdens de bijeenkomsten van het Mantelzorgcafé kunt u namelijk gebruik maken van(gratis) respijtzorg. Er zijn vrijwilligers aanwezig die de zorg van u kunnen overnemen. Heeft u vervoer nodig naar het Mantelzorgcafé? Neem dan contact op met het ZorgAdviesPunt, telefoon 0114 - 381 316.