Route 55

Route 55 2017!

Ook dit jaar worden er weer 5 fietstochten van Route 55 georganiseerd!

Route 1            13 juli 2017                   Assenede – Ertvelde – Kaprijke - Boekhoute

Route 2             20 juli 2017                   Oostburg – Aardenburg – Eede – Sint Kruis     

Route 3             27  juli 2017                  Biervliet – Hoek – Philippine – Boekhoute - Philippine

Route 4              3 augustus 2017           Hengstdijk – Perkpolder – Lamswaarde - Terhole

Route 5             10 augustus 2017          Koewacht – Stekene - Moerbeke

 

 

Doel van de 5 fietstochten van Route 55 is het stimuleren van bewegingsactiviteiten in de zomermaanden, het bevorderen van contacten en het verstrekken van informatie over de verschillende regio’s.

In de routes zijn verschillende stopplaatsen, waarbij men kennis kan maken met aspecten van het leven in Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen. Diverse organisaties en bedrijven zetten hun deuren open; speciaal voor deze dag!

Hier kunt u genieten van een natje en een droogje, kunt u bijzondere activiteiten bezichtigen en kunt u genieten van de prachtige Zeeuws-Vlaamse en Vlaamse natuur.
De stopplaatsen zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
De lengte van de routes, tussen 30 en 40 kilometer, maakt de activiteit voor iedereen toegankelijk, ook voor scootmobiels! Op de datum van de route zal de route ook bewegwijzerd zijn.

Wij hopen dat u, samen met uw fietsgenoten, zult genieten van ”Route 55”.

De route van Hulst is 39 km lang en je komt langs stopplaatsen Oude Stoof, Camping Perkpolder, Boerderij Den Dekker, de voetbalvereniging Terhole.

Boekjes zijn per 1 juni verkrijgbaar bij Stichting Hulst voor elkaar, Lange Bellingstraat 2 te Hulst, Ontmoetingscentrum de Lieve, Broodmarkt 8 te Hulst en Dorpshuis Binnendeur, Pastoor Smulderstraat 1 te Kloosterzande. In de voorverkoop t/m 12 juli zijn de boekjes €3,50 voor alle 5 de routes. Op de routedagen zijn op de route zelf ook nog boekjes verkrijgbaar voor €4.