35+ Voetbal

VV Clinge trapt af met 35+ voetbal!

 

Steeds meer verenigingen starten met het aanbieden van 35+ voetbal. Bij deze voetbalvorm spelen zeventallen op een half speelveld met en tegen spelers die minimaal 35 jaar oud zijn. Onbeperkt wisselen is toegestaan en de buitenspelregel is niet van toepassing. Het doel van ‘Hulst in Beweging’ en de KNVB is om leeftijdsgenoten met elkaar te laten voetballen om deze langer aan de voetbalsport te binden.

 

Voordelen voor uw vereniging

Om het 35+ voetbal in te bedden in de vereniging biedt dit een tal van mogelijkheden en kansen!

Zo zullen de senioren langer doorgaan met voetbal, krijgen vrienden weer zin om het voetbal weer op te pakken en samen in een team te gaan voetballen. Ook is het makkelijker een team bij elkaar te krijgen, omdat er 7 tegen 7 wordt gespeeld op een half veld. Als extra krijgt de vereniging er weer potentiële vrijwilligers bij en binden zij zich steeds langer aan de club. En wat dacht u van de kantineomzet?

 

Alle negen voetbalverenigingen in de Gemeente Hulst hebben deze voordelen op de juiste manier benut door deel te nemen aan 35+ voetbal! Deze verenigingen hebben leiders, trainers, oud-leden, vrienden benaderd om op deze manier mensen enthousiast te krijgen om deel te nemen aan 35+ voetbal!

 

Structuur

In het voorjaar zullen er drie toernooien worden gespeeld op vrijdagavond en iedere keer weer een andere accommodatie als gastheer.

4 april heeft VV Clinge de zeer succesvolle aftrap gedaan waar de teams met wedstrijdjes van15 minuten allemaal een keer tegen elkaar hebben gespeeld.

 

10 oktober a.s. zal VV Terhole gastheer zijn. Deelnemende teams zijn VV Terhole, VV Hulsterloo, VV Clinge, VV Graauw, VV Steen en HVV'24.