Elke stap telt; een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid

Een stappenteller, persoonlijke opbouwplannen, verbeteren van de conditie, samen wandelen en gezelligheid. Het zijn enkele ingrediënten van het succesvolle wandeltrainingsprogramma ‘Elke stap telt’.

 

In tien weken tijd je conditie zo verbeteren dat je een paar kilometer kan wandelen. Of als ervaren wandelaar toewerken naar het wandelen van 20 kilometer. Dat is in het kort het doel van ‘Elke stap telt’ wat ‘ Hulst in Beweging’ gaat aanbieden voor jullie! Het wandelprogramma is voor iedereen verschillend. Elke deelnemer werkt op zijn of haar eigen niveau aan de conditie.

 

Tijdens de eerste bijeenkomst wordt er een wandeltest afgenomen. Aan de hand van de testresultaten wordt per deelnemer het instapniveau bepaald en krijgt iedereen een stappenteller en een individueel opbouwprogramma.

 

Naast het opbouwen van de conditie, is het ook heel gezellig om mee te doen. Wekelijks komen alle deelnemers bij elkaar om hun nieuwe weekschema op te halen, ervaringen uit te wisselen en samen een mooie wandeling te maken. Zo ontmoet je andere deelnemers en kun je afspreken om ook gedurende de week samen met iemand te wandelen.

 

Tijdens een aantal bijeenkomsten wordt er ook voorlichting gegeven over gezondheid gerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld over een actieve leefstijl, gezonde voeding, juiste wandeluitrusting, regulier sportaanbod of natuurbeleving. Een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid!

 

Interesse? Elke stap telt gaat op 2 locaties van start!

- 22 september vanaf VV Clinge, Malpertuuslaan 7 te Clinge, start om 10.00 uur!

- 24 september vanaf Bodyline Hulst, Spoorweg 2 te Hulst, start om 10 uur!

 

Meer informatie en aanmelden kan bij Marc de Haas, mail mdehaas@hulstvoorelkaar.nl, tel 0114-684700.

 

Kosten voor het gehele project zijn slechts €10!