GALM

GALM is een beweeginterventie voor mensen die nooit hebben gesport of al een hele lange tijd niet meer hebben gesport. Het is voor de leeftijd van 55-70 jaar. Bent u op zoek naar een beweegactiviteit waar u op uw eigen niveau en met leeftijdsgenoten aan de slag kunt, dan is GALM (Groninger Actief Leven Model) echt iets voor u!

 

Elke week wordt er door een groepje van gemiddeld 12 personen een uurtje gesport waarbij iedere les weer verschillende sport -en beweegactiviteiten worden beoefend. De sporten variëren van basketbal tot volleybal tot spierversterkende oefeningen. Alle sporten worden op een dusdanige intensiteit aangeboden zodat iedereen deel kan nemen.

Deelnemen?
Vanaf april 2014 gaan we ook van start in Clinge! Tijdens het grote startevenement van Sportdorp Clinge zal GALM ook gedemonstreerd worden! Dit evenement zal (onder voorbehoud) plaatsvinden bij de voetbalvelden van VV Clinge op zaterdag 29 maart!

Een GALM traject start altijd met een fittest! Deze fittest staat gepland op woensdag 23 april 2014, locatie Gemeenschapscentrum Malpertuus te Clinge. Hiervoor zullen alle 60+ers een per brief een uitnodiging voor ontvangen.

 

Wanneer u nog niet zeker weet of het GALM echt iets voor u is, kunt u altijd geheel vrijblijvend 1 of 2 lessen deelnemen. Tijdens deze lessen kunt u ervaren hoe het sporten bij het GALM eraan toe gaat. Na deze lessen kunt u voor uzelf besluiten om verder te gaan. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want u betaald slechts€3,50 per les! U kunt contact opnemen met Steffen de Weers, 0114-684700, sdeweers@welzijnhulst.nl.