Special Voetbal

Binnen Sportdorp Clinge gaan we in samenwerking met Praktijkschool Hulst, ‘Hulst in Beweging’, VV Clinge, Tragelzorg en de KNVB starten met Special voetbal! Special voetbal is er voor iedereen. Mensen met ADHD, concentratieproblemen, autisme hoeven dus niet alleen maar toe te kijken, maar kunnen ook zelf spelen. Special voetbal is geweldig: om zelf te doen, om er supporter van te zijn of om er als vereniging mee aan de slag te gaan.

Special voetbal is bestemd voor spelers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan een reguliere competitie of problemen hebben om zich hier in aan te passen.

Vanaf oktober 2014 is er daadwerkelijk gestart met special voetbal op de velden van VV Clinge. De trainingen worden wekelijks verzorg door Tim Mechelink en Gino van den Broecke. Volgend seizoen zal er aangesloten worden bij de G-voetbal competitie waar ook Terneuzense Boys en FC Axel in participeren. 

Locatie:                VV Clinge, Malpertuuslaan 7 te Clinge

Wanneer:            Woensdagavond

Tijd:                     17.00 uur – 18.00 uur

Kosten:                gratis

Benodigdheden: sportkleding; sportbroek, sportshirt, trainingsjack, voetbalschoenen.

Er is de mogelijkheid om om te kleden en te douchen in de kleedkamers van VV Clinge.

Deelnemers vanuit Praktijkschool Hulst zullen verzamelen bij het schoolplein van Praktijkschool Hulst om vervolgens naar de voetbalvelden van VV Clinge te gaan.

Deelnemers vanuit Tragelzorg zullen verzamelen bij het hoofdgebouw om vervolgens samen naar de voetbalvelden van VV Clinge te gaan.

Inschrijven kan door onderstaande strook in te vullen en in te leveren bij Dhr. R. Bracke (Praktijkschool Hulst), afdeling Beweging (Tragelzorg), Dhr. J. de Rooij (Dethon). Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de strook in te leveren dan kunt u zich ook digitaal aanmelden door een mail te sturen naar Marc de Haas van Hulst in Beweging, mdehaas@hulstvoorelkaar.nl. U kunt bij hem ook terecht voor meer informatie, tel 0114-684700.