Alzheimer Café

Het Alzheimercafé is een vastherkenningspunt in Zeeuws-Vlaanderen geworden. Iedereeerste maandag van de maandis iedereen die te maken heeftmet dementie welkom op dezeavond : mensen met dementiezelf, partners, familie, vrienden,buren, professionals en alleandere belangstellenden.

Iedere maand staat een thema centraal. De bijeenkomsten hebben als doel mensen te informeren en daarbij ook ervaringen en tips uit te wisselen. Dit allemaal in de gezelligeen gemoedelijke sfeer. Na een pauze is er altijd ruim de tijd om extra vragen te stellen of om in kleine groepjes na te praten.

Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur, we beginnen om 19.30 uur met het informatieve gedeelte. Om 21.00 uur wordt de avond afgesloten en is er nog gelegenheid om na te praten.

Plaats: Stichting Welzijn voor Ouderen Terneuzen, De Veste flat B,Oostelijk Bolwerk 22, Terneuzen.

Parkeren is gratis bij Epicurus aan de Van Steenbergenlaan. Voor mensen die minder mobiel zijn, zijn een aantal parkeerkaarten voor de parkeerplaatsen aan de Veste ter beschikking.

Toegang is gratis.

Indien u meer informatie wenst of vragen hebt in verband met vervoer of gezelschap voor de persoon waarvoor u zorgt,neem dan tijdig contact op met:

Aan-z

Markt 1, 4571 BG Axel

0115-56 30 15

info@aan-z.eu

Hulst voor Elkaar

Lange Bellingstraat 2,

4561 ED Hulst

0114-68 47 00

info@hulstvoorelkaar.nl 

Porthos Sluis

Nieuwstraat 2,

4501 BD Oostburg

info@gemeentesluis.nl