De Uitstap

‘De Uitstap’ is een mogelijkheid om anderen te ontmoeten en samen iets te ondernemen.

We starten bij ‘De Uitstap’ altijd met een heerlijk 3-gangen diner!

En … hebben vervolgens een leuk en gezellig middagprogramma!

Dit middagprogramma wordt samen met de deelnemers (u dus!) samengesteld. Een medewerker biedt ondersteuning bij het omzetten van deze ideeën tot activiteiten en zal de gehele middag uw gastvrouw/gastheer zijn.

Waar?

‘De Uitstap’ vindt plaats bij de Blaauwe Hoeve en in het Palet van Stichting Tragel. U wordt in het restaurant hartelijk ontvangen en gaat vervolgens samen met de andere deelnemers aan tafel. Voor de maaltijd kunt u kiezen uit diverse gerechten. Na de maaltijd start het middagprogramma; dat iedere keer weer anders zal zijn.

Wanneer?

Iedere maandag en woensdag van 12.00 uur tot 16.00 uur bij de Blaauwe Hoeve en iedere dinsdag van 12.00 uur tot 16.00 uur bij het Palet op het Sterreterrein. 

(M.u.v. nationale feestdagen)

Voor wie?

‘De Uitstap’ is een ontmoetingsmogelijkheid voor alle mensen in de gemeente Hulst, die behoefte hebben aan ontmoeting, maar dit om diverse redenen niet zelf kunnen regelen.

Kosten

Een middag naar ‘De Uitstap’ kost € 10,00. Hiervoor krijgt u een 3-gangen diner en een leuke en gezellige middag.

Aanmelding

Wilt u ook gezellig samen eten met aansluitend een leuke middagactiviteit? 
Dan kunt u contact opnemen met Jacqueline Blommaert van Stichting Hulst voor Elkaar. Telefoonnummer 0114-684700. E-mail: jblommaert@hulstvoorelkaar.nl 

Een welzijnswerker van Stichting Hulst voor Elkaar zal dan bij u op bezoek komen om uitleg te geven over 'De Uitstap'. 

 

Informatie

Ook voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Stichting Hulst voor Elkaar. De contactpersoon voor 'De Uitstap' is Jacqueline Blommaert. Telefoonnummer 0114-684700. E-mail: jblommaert@hulstvoorelkaar.nl