Nieuws

26 september 2017

Het Alzheimercafé Zeeuws-Vlaanderen: 2 oktober 2017

Het Alzheimercafé opent, elke maand, zijn deuren voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en hulpverleners.

Op 2 oktober staan we stil wat dementie te weeg kan brengen in je relatie met elkaar en met de persoon die je vaak al zo lang kent, is het niet je partner, dan wel je moeder of vader, broer of zus. het gaat niet alleen over praktische ondersteuning geven maar de confrontatie gaat ook gepaard met gevoelens van rouw en verlies, nog voor het echte afscheid aan de orde is.

Kees van Geloof, geestelijk begeleider is de spreker van dienst.

Iedereen is van harte welkom!

Het café opent zijn deuren om 19u.

Het programma start om 19.30 uur. Om 21.00 uur sluiten we de avond af en is er nog gelegenheid om na te praten. Er is ook altijd een casemanager aanwezig die kan luisteren naar uw verhaal of vragen.

De toegang is gratis!

Parkeren is gratis bij Epicurus aan de Van Steenbergenlaan. Voor mensen die minder mobiel zijn, zijn een aantal parkeerkaarten voor de parking aan de Veste ter beschikking.

Plaats:

Stichting Welzijn voor Ouderen Terneuzen, De Veste flat B, Oostelijk Bolwerk  22, Terneuzen. 

Voor meer informatie over het Alzheimercafé of onze activiteiten kunt u ook contact opnemen met Alzheimer Nederland of surfen naar  www.alzheimer-nederland.nl