Cultuurroute - kunstroute graauw

Hulst bruist van cultuur. Ben jij ook een cultuurmaker? De gemeente is rijk aan culturele activiteiten en heeft veel stichtingen en verenigingen. Laat dat zien tijdens de CultuurRoute! Hét startsein van het nieuwe culturele seizoen in Hulst, met (gratis) optredens en een infomarkt. Een unieke kans voor alle partijen van de cultuursector om hun zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten.

Wat: Eerste CultuurRoute in gemeente Hulst

Wanneer: 13 en 14 april 2019

Waar: (Kunstdorp) Graauw

Organisatie en promotie: Kunstroute Graauw in samenwerking met Hulst voor Elkaar

De CultuurRoute is voor ALLE cultuur- en kunstpartijen van Hulst; op het gebied van theater tot film en van muziek tot beeldende kunst. Pak dit podium! Wil je je product promoten? Dat kan (op een ludieke manier) op de infomarkt.

Wat we bieden: gratis platform/podium en promotie. Laat je dus zien op dit bruisende ontmoetingsmoment voor de culturele sector! Kunstroute Graauw trekt al jaren duizenden geïnteresseerde bezoekers.

Het aantal stand- en podiumplaatsen is beperkt. Meld je snel aan om zeker te zijn van deelname!
Meedoen is gratis.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Tamara Esseling, telefonisch 0114-684700 / 06 - 40321409 of via e-mail.

Nieuws

Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
55-plusser? Ga (weer) voetballen!
Nieuw in Hulst: Walking football voor 55-plussers. Dé manier om in beweging te blijven en (weer) te gaan voetballen!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.