Amateurkunstenaars in ‘the spotlight’

Bent u een creatief talent? Wij zoeken amateurkunstenaars (autodidact). Alles kan! Denk aan schilderen, film, keramiek, beeldhouwwerk, schrijf- en vertelkunst, fotografie, dans, toneel, circuskunstenaar. Tijdens de Week van de AmateurKunst (WAK) krijgen deze kunstenaars een podium. Laat uw creatieve talenten zien op diverse podia, kunstmarkten en expositieruimtes in Hulst.

Inspirerend programma

Het programma staat altijd bol van de inspiratie. Workshops, tentoonstellingen, concerten, literaire voordrachten, educatieve activiteiten op de scholen, toneel-, film- en dansvoorstellingen en feesten. De WAK is van 2 tot en met 10 juni 2018 in het centrum van Hulst. Het thema is: vakantie.

Deelnemen?

Wilt u deelnemen aan een expositie, een workshop geven of een andere creatieve bijdrage leveren? We zijn altijd op zoek naar nieuwe amateurkunstenaars. Ook zoeken we vrijwilligers die praktisch de handen uit de mouwen willen steken tijdens deze week. Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@hulstvoorelkaar.nl of bel met ons algemene nummer 0114-684700 (van 09:00u tot 12:00u en van 13:00u tot 16:00u). We hopen u te ontmoeten!

Nieuws

Privacywet: Bent u er klaar voor?
Gratis voorlichtingsbijeenkomst met tips over nieuwe wetgeving. We helpen uw vereniging op pad!
Kickboksen voor leerlingen Reynaertcollege
Wil jij werken aan je conditie of je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is kickboksen iets voor jou! Deze sport helpt je om te leren grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Week van de Amateurkunst
Talent gezocht! We zoeken amateurkunstenaars die anderen willen laten genieten van hun talent. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Hulst krijgen artiesten en kunstenaars een podium. De WAK is van 2 tot en met 10 juni in het centrum van Hulst. Doen jullie mee?
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.