Elke dag online: sport- en beweegles

18 March 2020

Dagelijks online: een leuke sport- en beweegles! Thuis blijven van school betekent niet dat je de hele dag stil hoeft te zitten. De sportprofs van Hulst voor Elkaar zorgen vanaf nu elke dag voor een leuke activiteit, goed voor plezier én beweging. Kijken en meedoen dus! 

Doe mee(r) met die rol - Alle ballen verzamelen - Puzzel en ren je rot - Old-school gamen - Jij bent aan de bal - Pastachallenge part 1 - Oudhollands sportief - Buiten gaan we stuiteren - Punten scoren met kaarten

Verloting 
Laat zien dat je meedoet met onze online sportlessen! Stuur je filmpje in* via e-mail of facebook (like onze pagina en tag Hulst voor Elkaar).
We verloten een gratis lasergameactiviteit voor je hele klas! Zodra de scholen weer begonnen zijn, overlegt Hulst voor Elkaar met je leerkracht waar en wanneer. 

*Als je een filmpje instuurt, wordt het gebruikt voor de verloting van de prijs. We mogen je filmpje ook gebruiken op deze website en onze facebook-pagina. Als het filmpje wordt ingezonden, gaan wij ervan uit dat iedereen die in beeld komt, daar akkoord mee is en dat er toestemming is van de ouders.

-

* Voor ouders/verzorgers/entertainers:
Voorbereiding sport- en beweegles maandag 30 maart Speurtocht met opdrachten

Maak tien strookjes papier. Schrijf op elk strookje een andere beweegopdracht, deze:

 1. Zoek op You Tube: Skibidi-little big en doe het dansje.
 2. Ga op je rug liggen en fiets dertig seconden met je benen in de lucht.
 3. Maak 20 spreid-sluitsprongen.
 4. Ren 5 keer de trap op en af.
 5. Spring 20 keer zo hoog mogelijk.
 6. Doe hakken-billen, 30 seconden lang op de plaats.
 7. Leg twee kussens op de rond naast elkaar en spring van het ene kussen op de andere (20 keer).
 8. Hinkel een rondje (achteruit!) rond de tafel.
 9. Huppel een rondje (achteruit!) rond de tafel.
 10. Verzin zelf een beweegopdracht.

  Verstop de strookjes (klein opgevouwen) door het huis en -als dat mogelijk is- in de tuin of op zolder. Als de kinderen maar lekker ver moeten lopen! Maak van elke verstopplek een foto die je aan je kind kunt laten zien zodat hij/zij op zoek kan naar de strookjes. De speurtocht staat vanaf maandag 30 maart online. 

Nieuws

Elke dag online: sport- en beweegles
Thuis blijven betekent niet dat je de hele dag stil hoeft te zitten. Doe elke dag mee met een leuke sport- en beweegles!
Nooddienst boodschappen
Kunt u zelf geen boodschappen doen en heeft u niemand in uw omgeving die dat voor u kan doen? Bent u noodgedwongen aan huis gekluisterd door ziekte, ouderdom of een beperking en krijgt u het niet geregeld om uw boodschappen in huis te halen? Dan biedt de Nooddienst boodschappen in gemeente Hulst uitkomst!
Bel eens iemand op: in actie tegen eenzaamheid
Met een praatje, een gezellig babbeltje of een luisterend oor zijn we er voor elkaar. Help mee en bel eens iemand op!
Iktoon voor amateurkunstenaars
Wil jij ook een podium voor jouw kunst? Doe mee met Iktoon! Op zondag 21 juni is Hulst de plek voor alle kunstenaars die hun talent willen laten zien.
Maatregelen tegen verspreiding Corona-virus
Hulst voor Elkaar volgt de overheid en het RIVM in het nemen van maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!
Maak kennis met Gijs Gezond
Wat is gezond eten en drinken? Hoe maak je de juiste keuzes als je boodschappen doet? Volg Gijs Gezond op Facebook. Hij vlogt elke maand bij ondernemers in de buurt en geeft praktische tips.
Samen gezond ouder!
Samen gezond ouder worden, met mensen in uw buurt of wijk. Dat is Sociaal Vitaal! Bent u 65-plusser en lijkt het u gezellig om samen met mensen uit uw buurt aan uw gezondheid te werken? Doe mee met Sociaal Vitaal, in Hulst, Clinge of Vogelwaarde.
Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
Sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Sluit aan bij de Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.