Leefstijlcoaching in basisverzekering

28 March 2018

Tom Erpelinck is erkende leefstijlcoach, met professionele kennis van leefstijl en coaching. Het doel van de deelnemer is leidend in de begeleiding. Er is aandacht voor voeding, bewegen, slaap en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld dagindeling, of je bewuster zijn van de signalen van je lichaam. De leefstijlcoach helpt om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven, die bij de persoon passen en dus vol te houden zijn. Tom: “Het streven is een leven waar je je goed bij voelt, met alle mogelijkheden en beperkingen die je hebt. Ik kan mensen begeleiden op drie vlakken, in plaats van één. Dat zijn: voeding, beweging en gedrag.”

Tom werkt als geregistreerde coach samen met zorgverzekeraars. Vanaf 1 janauri worden de kosten vaak volledig worden vergoed. Tom werkt samen met zorgprofessionals, onder wie de professionals van Hulst voor Elkaar, huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en diabetesverpleegkundigen. Meer weten? Neem contact op.

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.