Laat jouw kunst zien!

20 May 2020

Wil je ondanks de coronamaatregelen toch je talent laten zien aan het grote publiek? Het kan! Samen met Den Dullaert en Jouw Event Partners organiseert Stichting Hulst voor Elkaar diverse sessies waarbij je in de spotlights staat!

Doe mee met Iktoon, de opvolger van de Week van de AmateurKunst (WAK). Iktoon zorgt voor een hele maand kunst van iedereen voor iedereen in juni. In 2020 is het een bijzondere editie, zonder optredens op podia met volle pleinen, terrassen en expositieruimtes, maar mét unieke online livestreams met interactieve mogelijkheden! In diverse sessies kunnen een selectie kunstenaars uit Gemeente Hulst hun talent laten zien. 

Hoe kan je meedoen?
Alle kunsten zijn welkom! Meld je aan voor 1 juni via tesseling@hulstvoorelkaar.nl.

Samen met Jouw Event Partners plannen we een opnamemoment (de opnames zijn van eind mei tot begin juni). Optredens duren maximaal 30 minuten. Er zijn richtlijnen tijdens de opnames, die je vooraf goed door moet nemen (*zie onderaan deze pagina). Vanaf 1 juni mogen groepen tot maximaal 24 personen optreden, met inachtneming van de regels om corona tegen te gaan. 

Meer info en aanmelden:
Tamara Esseling
Coördinator Iktoon Zeeland 
06-40321409
tesseling@hulstvoorelkaar.nl
www.hulstvoorelkaar.nl      

*Richtlijnen optredens en opnames Iktoon 2020

Optredens en opnames vinden plaats op diverse tijdstippen in de sporthal van Den Dullaert. Daar wordt een groot podium gemaakt. Het wordt een unieke setting: groots en toch intiem.

Steeds houden we minimaal 1.50 meter afstand tot elkaar. Dat geldt ook voor de technische crew.

We plannen de opnames zodanig dat er geen onnodige overlap in aanwezigheid tussen de artiesten/acts is. Zo zijn we steeds enkel met de strikt noodzakelijke mensen aanwezig. Publiek is tijdens de sessies niet toegestaan. 

Er wordt een professionele podiumopstelling geplaatst, met kwalitatief (monitor)geluid en/of de mogelijkheid om met inears te spelen, met digitale regie incl. draadloze microfoonsystemen. 

Opnames vinden plaats in full HD, met professionele camera's. We plaatsen geen of minimale zaalset, omdat het enkel opnames betreft. We willen geen overlast voor de omgeving. Een sessie/optreden duurt maximaal 30 minuten, korter kan en mag altijd.  

Parkeren doe je volgens de aanwijzingen ter plaatse. Je wordt ontvangen en eerst gevraagd je handen te wassen. Daarna kun je uitladen en opstellen. Vervolgens was je opnieuw je handen. Daarna is de soundcheck.

Voor aanvang van je sessie word je kort geïnterviewd waarbij je iets over jezelf, je optreden en je vertelt. Na de opnames, voor afbouw, was je je handen. Daarna kun je afbouwen en inladen.

Het podium en alle gear (microfoons, statieven etc.) worden door ons ontsmet en in gereedheid gebracht voor een volgende sessie. Na uitzending van je sessie ontvang je een kopie. Het materiaal mag je gebruiken voor je eigen promotiekanalen. 

Om de interactieve kant van de sessies zo goed mogelijk te benutten, vragen we je om ook bij de uitzending van jouw sessie via internet aanwezig te zijn (of een afvaardiging van je band/cast), in de studio van Jouw Event Partners in Kloosterzande, Hulsterweg 75e. Dan kunnen kijkers live of na afloop hun vragen/opmerkingen stellen. 

Nieuws

Oranje Fonds steunt geluksmomentjes
Het Oranjefonds ondersteunt de Geluksmomenten in de gemeente Hulst met 5750 euro.
Online infotips in coronatijd
Praktische websites met speciale informatie of tips om de tijd in het teken van coronamaatregelen door te komen.
Mantelzorgcompliment: vraag aan
Ben je mantelzorger? Dan kun je nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2019 ontvingen 610 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Gemeenschapshuizen voorlopig nog dicht
De deuren van onze gemeenschapshuizen De Lieve en Binnendéur blijven voorlopig gesloten, naar verwachting tot na de zomer.
Sport mee met verenigingen in jouw buurt
Ben je jonger dan 18 jaar? Sluit aan bij sportverenigingen in de buurt, ook als je geen lid bent!
Laat jouw kunst zien!
Wil jij ook een podium voor jouw kunst? Doe mee met Iktoon, dé plek voor alle kunstenaars die hun talent willen laten zien.
Mountainbikeclinics voor kinderen
Offroad fietsen, op avontuur... Ga je elke week met ons mountainbiken tot aan de zomervakantie onder professionele begeleiding? Meedoen is gratis!
Online leefstijlcoaching: lekkerder in je vel
Wil je lekkerder in je vel zitten? Echt werk maken van je gezondheid? Dat kan nu ook online bij ons! Kosteloos, sluit aan!
Doe mee met thuisbingo!
Houd ook je hersenen fit! Doe elke werkdag mee met de Nationale Thuisbingo en win!
Heel Hulst Kleurt
Heel Hulst Kleurt tegen eenzaamheid! Kinderen geven kleur aan de wereld met krijttekeningen in de gemeente.
Online sport- en beweegles voor kinderen
Thuis blijven betekent niet dat je de hele dag stil hoeft te zitten. Hier vind je leuke sport- en beweeglessen!
Beweeglessen voor senioren, ook online!
Fit blijven als u ouder wordt, kan ook gewoon vanuit huis! Doe mee met deze online beweeglessen voor senioren.
Nooddienst boodschappen
Kunt u zelf geen boodschappen doen en heeft u niemand in uw omgeving die dat voor u kan doen? Bent u noodgedwongen aan huis gekluisterd door ziekte, ouderdom of een beperking en krijgt u het niet geregeld om uw boodschappen in huis te halen? Dan biedt de Nooddienst boodschappen in gemeente Hulst uitkomst!
Bel eens iemand op: in actie tegen eenzaamheid
Met een praatje, een gezellig babbeltje of een luisterend oor zijn we er voor elkaar. Help mee en bel eens iemand op!
Maatregelen tegen verspreiding Corona-virus
Hulst voor Elkaar volgt de overheid en het RIVM in het nemen van maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!