Straatvoetbaltoernooi

13 March 2018

Doe mee met het straatvoetbaltoernooi op dinsdag 24 april (groep 5/6) of donderdag 26 april (groep 7/8), telkens van 10.00 tot 15.00 uur. We spelen 5 tegen 5 op het sportveld bij Invictus, Willem Alexanderstraat 6 in Hulst.

Geef je op door een mail te sturen met de volgende gegevens: naam, naam begeleider, telefoonnummer en e-mailadres. Vermeld ook je leeftijdscategorie (groepen 5/6 of 7/8) en de voor- en achternaam van alle deelnemers, school en geboortedatum. Een team moet uit minimaal 5 kinderen bestaan, onder wie 4 veldspelers en 1 keeper. Let op: Per team moet er een volwassene aanwezig zijn! Aanmelden voor 20 april.

Nieuws

Straatvoetbaltoernooi
Ben jij net zo goed in straatvoetbal als Touzani? Doe met het straatvoetbaltoernooi op dinsdag 24 april (groep 5/6) of donderdag 26 april (groep 7/8).
Elke Stap Telt begint weer in Hulst en Vogelwaarde
Elke Stap Telt is een laagdrempelig wandelprogramma van Stichting Hulst voor Elkaar. Tijdens dit programma gaat u tien weken lang een keer per week gezamenlijk wandelen.
Check gratis je gezondheid
Voor de buurtbewoners van de wijken Den Dullaert en de Linie organiseren we namens het project Happy People een drietal middagen: je kunt gratis je gezondheid laten checken. 
Natasja Mariman directeur Stichting Hulst voor Elkaar
Per 1 februari a.s. wordt Natasja Mariman benoemd als directeur bij Stichting Hulst voor Elkaar. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft de Raad van Toezicht besloten dat zij de aangewezen persoon is om deze functie te bekleden.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.