Buurten in je buurt

6 juli 2018 - Stichting Hulst voor Elkaar gaat de wijk in om het buurtgevoel te versterken. In de komende twee maanden staat de foodkar met een pop-up terras uitnodigend op verschillende locaties.

Hiermee biedt Hulst voor Elkaar buurtbewoners de kans om in een gezellige, ongedwongen sfeer kennis te maken met elkaar en een praatje te maken. Ook voor de kleinsten is het een leuke activiteit. Rond de foodkar wordt een pop-up terrasje gemaakt en voor een (gratis) hapje en drankje wordt gezorgd. De eerste ‘Buurten in je buurt!’ is op 9 juli in Nieuw-Namen bij het buurthuis. Belangstellenden hoeven zich vooraf niet aan te melden. Jong en oud zijn welkom. 

Tijdstip: telkens van 13.00 tot 16.00 uur.

Data en locaties:

9 juli                Nieuw Namen (bij het buurthuis)

11 juli              Hulst (Keizersdijk)

14 juli              Hulst (Timmermanstraat)

16 juli              Hulst (Liniestraat) 

18 juli              Hulst (Stanleystraat)

21 juli              Kloosterzande

24 juli              Sint Jansteen

14 augustus      Graauw

 

Nieuws

Pietengym in Sint Jansteen
Sinterklaas is in het land! Doe mee met de Pietengym op 5 december in Sint Jansteen!
Infoavond nieuwe Sportbesluit
Meer weten over het nieuwe Sportbesluit en hoe je subsidie aan kunt vragen voor je vereniging? Kom naar de gratis infoavond op 26 november in Hulst.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.