gemeente hulst en stichting hulst voor elkaar richten d'ulster vesting b.v. op

5 juni 2018 - Stichting Hulst voor Elkaar en Gemeente Hulst investeren in de kwaliteit en continuïteit van vastgoed voor maatschappelijke participatie. In de B.V. worden exploitatie, beheer en onderhoud van het vastgoed ondergebracht. Hierdoor ontstaat een professionele, servicegerichte beheersorganisatie van maatschappelijk vastgoed.

Het komt erop neer dat d’Ulster Vesting huisvesting voor diverse doeleinden aanbiedt en verhuurt. Zo kan iedereen, van jong tot oud, samen en als individu, deelnemen aan sport-, educatie- en welzijnsactiviteiten in een moderne, kwalitatief goede omgeving. De B.V. wil in de volle breedte plekken faciliteren in de regio, waarbij iedere inwoner volwaardig en zoveel mogelijk op eigen kracht kan deelnemen aan de samenleving. Kernwaarden hierbij zijn: vraag gestuurd, gastvrij en passie voor service.

Intussen gaat per 2019 nieuwe regelgeving op het gebied van sportaccommodaties in: de sportvrijstelling. De nieuwe B.V. borgt ook het financieel en juridisch belang om een organisatie in te richten, die passend is en toekomstbestendig. De eerste locatie die in de nieuwe B.V. wordt ingewijd, is de nieuw opgeleverde Brede School Inghelosenberghe te St. Jansteen. De officiële opening staat gepland op 21 juni 2018.

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.