Hulst voor elkaar zoekt talent voor week van de amateurkunst (wak)

26 maart 2018 - Hulst voor Elkaar is op zoek naar amateurkunstenaars die anderen willen laten genieten van hun talent. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Hulst krijgen artiesten en kunstenaars een podium. De WAK is van 2 tot en met 10 juni in het centrum van Hulst. Het thema is: vakantie.

De hele week worden op verschillende plaatsen in Hulst exposities georganiseerd. Het zwaartepunt van WAK ligt in het weekend. Zaterdag 9 juni staat in het teken van jongeren, met muziek, entertainment, street art en workshops. Ook op zondag 10 juni is het centrum ‘the place to be’, met een kunstmarkt en doorlopend optredens. Op de Grote Markt, de Bierkaai en bij de basiliek krijgt jong en oud de kans zijn of haar creatief talent te laten zien aan het grote publiek.

Doe mee!

De WAK is van en voor alle leeftijden. Alles kan en mag! Denk aan een concert of optreden, educatieve activiteiten, creatief werk, workshops, theater, lezingen, film, (literaire) voordrachten, beeldende kunst, muziek, circus, dans en fotografie. Laat je talent zien en meld je voor 20 april aan via info@hulstvoorelkaar.nl. Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale wegwijzer voor iedereen in de gemeente op het gebied voor zorg en welzijn, sport en bewegen en cultuur en ontmoeting.

 

Nieuws

Privacywet: Bent u er klaar voor?
Gratis voorlichtingsbijeenkomst met tips over nieuwe wetgeving. We helpen uw vereniging op pad!
Kickboksen voor leerlingen Reynaertcollege
Wil jij werken aan je conditie of je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is kickboksen iets voor jou! Deze sport helpt je om te leren grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Week van de Amateurkunst
Talent gezocht! We zoeken amateurkunstenaars die anderen willen laten genieten van hun talent. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Hulst krijgen artiesten en kunstenaars een podium. De WAK is van 2 tot en met 10 juni in het centrum van Hulst. Doen jullie mee?
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.