informatieavond nieuwe sportbesluit

8 november 2018 - Vanaf 2019 geldt het nieuwe Sportbesluit. Dit heeft gevolgen voor sportverenigingen, exploitanten van sportaccommodaties en gemeenten. Alle organisaties kunnen subsidie aanvragen voor deze nieuwe regeling. Stichting Hulst voor Elkaar organiseert een gratis informatieavond op 26 november, waar de nieuwe subsidieregelingen en fiscale wijzigingen worden uitgelegd. Ook krijgen de aanwezigen praktische tips om subsidie aan te vragen.

De informatieavond is in de kantine van MHC Rapide, Grote Kreekweg 1 in Hulst. De informatiebijeenkomst vangt aan om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden via mdehaas@hulstvoorelkaar.nl, onder vermelding van de naam van uw organisatie en het aantal personen dat naar de infoavond komt.

Een specialist van Caraad Belastingadviseurs vertelt over de nieuwe btw-regeling en wat dat betekent voor verenigingen en andere organisaties. Caraad begeleidde de Vereniging Sport en Gemeenten bij de nieuwe regeling.

Nieuws

Pietengym in Sint Jansteen
Sinterklaas is in het land! Doe mee met de Pietengym op 5 december in Sint Jansteen!
Infoavond nieuwe Sportbesluit
Meer weten over het nieuwe Sportbesluit en hoe je subsidie aan kunt vragen voor je vereniging? Kom naar de gratis infoavond op 26 november in Hulst.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.