Jan van Delft van Verzamelkoorts in Binnendéur Kloosterzande

19 mei 2018 - Dorpshuis Binnendéur doet mee aan het Kunstweekend Kloosterzande (KwK). Het dorp staat op zaterdag 26 en op zondag 27 mei in het teken van de elfde editie van het jaarlijkse kunstweekend.

Er is voorzien in een kunst- en wandelroute van 1,5 kilometer door het historische gedeelte van Kloosterzande. De wandeling voert langs alle exposities. Ruim honderd kunstenaars exposeren tijdens het KwK. 

In dorpshuis Binnendéur is onder anderen Jan van Delft, finalist van het SBS 6-programma Verzamelkoorts te gast. Hier is de verzameling foto-, film- en studiocamera’s van Van Delft te zien. Na zijn finaleplaats in Verzamelkoorts exposeerde hij in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Ook in Binnendéur is te zien: werk van Fotokring Flare (expositie van zes hobbyfotografen), Trugkieke (een presentatie van de verzameling van Manuel Eijsackers) en een fotocollectie van Wijk- en Dorpsraden (door Robert Asselman). Bovendien treedt Zangeres Sandra beide dagen op van 14.00 tot 16.00 uur. Dorpshuis Binnendéur is tijdens het KwK beide dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.