Megastormbaan in Hengstdijk als afsluiter zomervakantie

10 augustus 2018 – Hulst voor Elkaar trakteert jongeren uit de gemeente Hulst op een supervette afsluiter van de zomervakantie. Op zaterdag 18 augustus staat één van de grootste stormbanen van het land in Hengstdijk.

Recreatiecentrum De Vogel aan de Vogelweg 4 in Hengstdijk treedt op als gastlocatie voor de mega wipe-it- out-baan, die ruim 46 meter uitdaging biedt. De opblaasstormbaan bevat obstakels, glijbanen, klimmuren, megaballen, kruipmuren en nog veel meer. Durfals van 4 tot en met 23 jaar zijn van harte welkom om de stormbaan te trotseren. De wipe-it-out-baan is een initiatief van Jongerenwerk van Hulst voor Elkaar. De attractie staat gereed op zaterdag 18 augustus van 13.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig en de baan is gratis toegankelijk.

Nieuws

Infoavond nieuwe Sportbesluit
Meer weten over het nieuwe Sportbesluit en hoe je subsidie aan kunt vragen voor je vereniging? Kom naar de gratis infoavond op 26 november in Hulst.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.