NIEUWE CREATIEVE GROEP: NAAICLUB

1 oktober 2018 - Er is een nieuwe creatieve hobbyclub in Hulst: de Naaiclub. Op dinsdag 9 oktober is er een vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst, vanaf 13.30 uur in Den Dullaert. Wie interesse heeft, is van harte welkom om op deze dag de sfeer te proeven en kennis te maken.

De Naaiclub wordt ondersteund door Stichting Hulst voor Elkaar en begeleid door een vrijwilliger. De opzet is om wekelijks in Den Dullaert samen te komen op dinsdagmiddagen van 13.30 tot 15.30 uur. Tijdens de Naaiclub maken de deelnemers zelf wat zij willen. Het is geen les. De begeleidende vrijwilliger is erg creatief en voorziet de groep van advies en een helpende hand. Deelname aan de Naaiclub is gratis. Er wordt een kleine bijdrage voor koffie/thee gevraagd.

Oproep

Voor deze nieuwe hobbyclub is Hulst voor Elkaar op zoek naar extra naaimachines. Heeft u nog een (goed werkende) naaimachine die van u wij mogen overnemen? Neem contact op met Ellen Verstraten via 0114-684700 of info@hulstvoorelkaar.nl.

 

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.