pietengym in gymzaal sint jansteen

20 november 2018 - Sinterklaas is in het land! Stichting Hulst voor Elkaar organiseert op woensdag  5 december Pietengym in Sint Jansteen. De middag vol sport en spel staat in het teken van Sinterklaas en wat Pieten allemaal kunnen.  Het wordt één groot feest, met schoorsteenmikken, zaklopen, dakklimmen, een zakkenrace en dakenestafette. Wie weet komen er ook nog Pieten op bezoek!

Pietengym is bedoeld voor leerlingen van groepen 4 tot en met 8. De middag vangt aan om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Toegang: 3 euro per persoon. Kom je met drie vrienden of vriendinnen tegelijk? Dan krijgt elke deelnemer 1 euro korting op entree.

 

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.