straatvoetbaltoernooi basisscholieren

28 maart 2018 - Hulst voor Elkaar organiseert op dinsdag 24 april en donderdag 26 april een straatvoetbaltoernooi voor twee verschillende leeftijdsgroepen in Hulst.

Op dinsdag worden de kinderen van groepen 5 en 6 uitgedaagd met partijtjes. Donderdag worden kinderen van groepen 7 en 8 verwacht. De teams spelen steeds 5 tegen 5 op het sportveld bij Invictus,Willem Alexanderstraat 6 in Hulst. Beide dagen vangt het straatvoetbaltoernooi aan om 10.00 uur en duurt het tot 15.00 uur.

Meer info? Kijk op www.hulstvoorelkaar.nl. Aanmelden via info@hulstvoorelkaar.nl, onder vermelding van teamnaam, naam begeleider, telefoonnummer, e-mailadres en de leeftijdscategorie (groepen 5/6 of 7/8). Vermeld ook de voor- en achternaam van alle deelnemers, school en geboortedatum. Een team moet uit minimaal 5 kinderen bestaan, onder wie 4 veldspelers en 1 keeper. Let op: Per team moet er een volwassene aanwezig zijn! Aanmelden voor 20 april.

Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale wegwijzer voor iedereen in de gemeente op het gebied voor zorg en welzijn, sport en bewegen en cultuur en ontmoeting.

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.