straatvoetbaltoernooi basisscholieren

28 maart 2018 - Hulst voor Elkaar organiseert op dinsdag 24 april en donderdag 26 april een straatvoetbaltoernooi voor twee verschillende leeftijdsgroepen in Hulst.

Op dinsdag worden de kinderen van groepen 5 en 6 uitgedaagd met partijtjes. Donderdag worden kinderen van groepen 7 en 8 verwacht. De teams spelen steeds 5 tegen 5 op het sportveld bij Invictus,Willem Alexanderstraat 6 in Hulst. Beide dagen vangt het straatvoetbaltoernooi aan om 10.00 uur en duurt het tot 15.00 uur.

Meer info? Kijk op www.hulstvoorelkaar.nl. Aanmelden via info@hulstvoorelkaar.nl, onder vermelding van teamnaam, naam begeleider, telefoonnummer, e-mailadres en de leeftijdscategorie (groepen 5/6 of 7/8). Vermeld ook de voor- en achternaam van alle deelnemers, school en geboortedatum. Een team moet uit minimaal 5 kinderen bestaan, onder wie 4 veldspelers en 1 keeper. Let op: Per team moet er een volwassene aanwezig zijn! Aanmelden voor 20 april.

Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale wegwijzer voor iedereen in de gemeente op het gebied voor zorg en welzijn, sport en bewegen en cultuur en ontmoeting.

Nieuws

18 augustus: stormbaan Wipe-It-Out Hengstdijk
Sluit je zomervakantie echt heel vet af! Kom op 18 augustus naar recreatiecentrum De Vogel in Hengstdijk voor ruim 46 meter vette Jungle-strijd!
Eenzaamheid te lijf met werkconferentie
Zo’n zes miljoen Nederlanders, van jong tot oud, voelen zich eenzaam. Aan-z (Terneuzen), Hulst voor Elkaar en Porthos (Sluis) slaan de handen ineen om dat aan te pakken.
Mantelzorgcompliment: vraag nu aan!
Bent u mantelzorger? Dan kunt u nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2017 ontvingen 518 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.