Succesvolle kookclub krijgt vervolg

26 september 2018 - Het Happy Kookcafé gaat weer van start. Mensen die het leuk vinden samen te koken, zijn van harte welkom vanaf woensdag 10 oktober in de keuken van Tabakstraat 22 in Hulst. Vooraf aanmelden via everstraten@hulstvoorelkaar.nl.

Het motto van het tweewekelijkse Kookcafé is ‘Gezond leven, dat doen we samen’.  De groep maakt vanaf 17.00 uur een gezonde en betaalbare maaltijd, geïnspireerd op de Hollandse keuken. Die avond eten alle deelnemers gezellig samen. Zo is het Kookcafé meteen een ontmoetingsplek. Voor deelname wordt een kleine bijdrage van 2,50 euro gevraagd, als tegemoetkoming in de huurkosten. Voor alle ingrediënten en het kookgerei wordt gezorgd. De kookclub wordt begeleid door een vrijwilliger.

Lees meer over Happy People en het Kookcafé op www.hulstvoorelkaar.nl/activiteiten/in-de-buurt/happy-people/happy-gezond. Meer weten? Neem contact op met Ellen Verstraten van Hulst voor Elkaar: info@hulstvoorelkaar.nl of telefonisch via 0114-684700.

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.