voorlichting over nieuwe privacywet

20 april 2018 - Hulst voor Elkaar verzorgt op dinsdag 8 mei een gratis voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe Europese privacywetgeving: Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Elke organisatie die met persoonsgegevens werkt, moet aan nieuwe eisen voldoen en zich voorbereiden.

De bijeenkomst wordt ondersteund door Daan Hoogendijk van AVG verenigingen. De avond is bedoeld voor alle verenigingen in en om Hulst. Er worden tips gegeven over wat er geregeld moet zijn wanneer de verordening ingaat. De voorlichtingsbijeenkomst over de AVG wordt gehouden bij MHC Rapide, Wittebrugstraat 6 in Hulst. Aanvang: 19.30 uur. Toegang is gratis. Aanmelden voor 7 mei via e-mail: naar info@hulstvoorelkaar.nl (vermeld uw naam, verenigingsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal deelnemers). 

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in de gehele EU van toepassing. Deze verordening vervangt de huidige privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). 

Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale wegwijzer voor iedereen in de gemeente op het gebied van zorg en welzijn, sport en bewegen en cultuur en ontmoeting.

 

Nieuws

Pietengym in Sint Jansteen
Sinterklaas is in het land! Doe mee met de Pietengym op 5 december in Sint Jansteen!
Infoavond nieuwe Sportbesluit
Meer weten over het nieuwe Sportbesluit en hoe je subsidie aan kunt vragen voor je vereniging? Kom naar de gratis infoavond op 26 november in Hulst.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.