vrijwilligers met kookgeheimen gezocht

23 augustus 2018 - (Samen) koken is hip, gezellig en schept een band! Stichting Hulst voor Elkaar is van zinnen om nieuwe kookinitiatieven op te zetten. De stichting is op zoek naar vrijwilligers die hun kookgeheimen willen delen en willen koken met en voor anderen.

Er is al het succesvolle Kinder Kookcafé (tweewekelijks) in Hulst. Ook zijn er diverse kookclubs voor volwassenen en vrijwilligers die koken voor en met anderen. Nieuwe initiatieven zijn niet alleen voorzien in Hulst, maar ook in de kernen en dorpen van de gemeente. 

Belangstellenden die meer informatie wensen over de vrijwilligersfuncties, kunnen terecht bij Ellen Verstraten en Mariska Sijs van Stichting Hulst voor Elkaar, via vrijwilligers@hulstvoorelkaar.nl of telefonisch: 0114-684700.

Nieuws

Infoavond nieuwe Sportbesluit
Meer weten over het nieuwe Sportbesluit en hoe je subsidie aan kunt vragen voor je vereniging? Kom naar de gratis infoavond op 26 november in Hulst.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.