Sporten na school

Na schooltijd je energie kwijtraken? Kom dan naar de Schoolsportvereniging 'Let's Go!'. Samen met andere kinderen van je school kun je je inschrijven voor sportactiviteiten in de gymzaal. Iedere vier weken doen we een andere sport. Hoe leuk is dat! In totaal zijn er 28 lessen waarbij je kennis maakt met leuke sportverenigingen uit de buurt. Iedere sport doen we dan vier weken achter elkaar. Je kunt inschrijven voor het hele seizoen of voor de sport die je leuk vindt.

Sportaanbod

Wat gaan we doen? De volgende bedrijven en verenigingen geven les:

 • Circus – Jeugdcircus Reinardi
 • Judo – Sportcentrum Delta
 • Fitness van FitKidz* - Sportcentrum Delta
 • Kickboksen – Fitcorner, fitness & sportcentrum Axel
 • Tafeltennis – SAR ‘72
 • Atletiek – R.K. Hulsterse Atletiek Vereniging (RKHAV)
 • Mountainbiken – Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen

Wil je meer weten over de verschillende sporten? Bekijk de brochure:

Wanneer?

Op donderdagen van 14:45 uur – 15:45 uur is er schoolsportvereniging voor leerlingen van basisschool De Brug. Alle activiteiten vinden plaats in de gymzaal op school, Frederik Hendriklaan 16 Hulst. Er is één uitzondering: de fitnesslessen van FitKidz, worden gegeven bij Sportcentrum Delta, aan de Oude Zoutdijk 4 in Hulst.

Programma 

Het programma van september 2017 t/m maart 2018 is als volgt:

 • Circus Reinardi:               28 september - 12 oktober - 19 oktober
 • Judo:                                  2 november – 16 november -  23 november - 30 november
 • FitKidz:                              7 december - 14 december – 11 januari - 8 januari
 • Kickboksen:                      25 januari - 1 februari - 22 februari – 1 maart
 • Tafeltennis:                      8 maart – 15 maart – 22 maart – 5 april
 • Atletiek:                            19 april - 17 mei – 24 mei – 31 mei
 • Mountainbiken:              7 juni – 14 juni – 21 juni en 28 juni

 

Inschrijven

Je kunt inschrijven voor de schoolsportvereniging voor het hele seizoen. Dit kost voor 28 weken €50,-. Je kunt ook een lesblok volgen. Per onderdeel betaal je dan €10,-. Doe je mee?
Via school krijg je een briefje mee waarmee je jezelf kunt inschrijven. 

Praktische informatie

Handig om te weten:

 • Kleding: korte broek, T-shirt, zaalsportschoenen
 • Douchen: na het sporten is het niet mogelijk om gebruik te maken van de douches;
 • Eten/ drinken: kinderen kunnen eten/ drinken meenemen voor na school en/of na het sporten.
 • Vervoer: na het sporten word je direct opgehaald door ouders/verzorgers, door de taxi die voor jullie klaarstaat of je gaat direct zelfstandig naar huis;
 • Contributie: de contributie bedraagt €50 (tot aan de zomervakantie 2018). Schrijf je in per sport dan bedraagt de contributie €10.  Stichting Hulst voor Elkaar stuurt een acceptgiro, tenzij anders is afgesproken.

Nieuws

Kunstweekend Kloosterzande (KwK)
Dorpshuis Binnendéur doet mee aan het Kunstweekend Kloosterzande (KwK). Onder anderen Jan van Delft, finalist van SBS 6-programma Verzamelkoorts is te gast.
Kickboksen voor leerlingen Reynaertcollege
Wil jij werken aan je conditie of je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is kickboksen iets voor jou! Deze sport helpt je om te leren grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Week van de Amateurkunst
Talent gezocht! We zoeken amateurkunstenaars die anderen willen laten genieten van hun talent. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Hulst krijgen artiesten en kunstenaars een podium. De WAK is van 2 tot en met 10 juni in het centrum van Hulst. Doen jullie mee?
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.