Schoolsportvereniging De Praktijkschool

Na schooltijd je energie kwijtraken? Kom dan naar de Schoolsportvereniging 'Let's Go!'. Samen met andere leerlingen van Praktijkschool Hulst kun je je inschrijven voor sportactiviteiten in de gymzaal. Iedere vier weken doen we een andere sport. Hoe leuk is dat! In totaal zijn er 28 lessen waarbij je kennis maakt met leuke sportverenigingen uit de buurt. Iedere sport doen we dan vier weken aan een stuk. Je kunt inschrijven voor het hele seizoen of voor de sport die jij leuk vindt.

Sportaanbod

Wat gaan we doen? De volgende bedrijven en verenigingen geven les;

 • Circus – Jeugdcircus Reinardi
 • Judo – Sportcentrum Delta
 • Fitness van FitKidz* - Sportcentrum Delta
 • Kickboksen – Fitcorner, fitness & sportcentrum Axel
 • Tafeltennis – SAR ‘72
 • Atletiek – R.K. Hulsterse Atletiek Vereniging (RKHAV)
 • Mountainbiken – WIE BIEDT DIT AAN?

Wil je meer weten over de verschillende sporten? Download de informatiebrochure.

Wanneer?

Op donderdagen van 15:45 uur – 16:45 uur is er schoolsportvereniging voor leerlingen van de Praktijkschool Hulst. Alle activiteiten vinden plaats in de gymzaal op school, Frederik Hendriklaan 16, Hulst. Er is één uitzondering: de fitnesslessen van FitKidz, worden gegeven bij Sportcentrum Delta, aan de Oude Zoutdijk 4 in Hulst.

Programma

Het programma van september 2017 t/m maart 2018 is als volgt:

 • Circus Reinardi:               28 september - 12 oktober - 19 oktober
 • Judo:                                  2 november – 16 november -  23 november - 30 november
 • FitKidz:                              7 december - 14 december – 11 januari - 8 januari*
 • Kickboksen:                      25 januari - 1 februari - 22 februari – 1 maart
 • Tafeltennis:                      8 maart – 15 maart – 22 maart – 5 april
 • Atletiek:                            19 april - 17 mei – 24 mei – 31 mei
 • Mountainbiken:              7 juni – 14 juni – 21 juni en 28 juni

* locatie is anders: Sportcentrum Delta, Oude Zoutdijk 4 in Hulst.

Inschrijven

Je kunt voor het gehele seizoen inschrijven voor de schoolsportvereniging.  Dit kost voor 28 weken €50,-. Je kunt ook een lesblok. Per onderdeel betaal je dan €10,-. Inschrijven kan via info@hulstvoorelkaar.nl

Praktische zaken

 • Kleding: korte broek, T-shirt, zaalsportschoenen
 • Douchen: na het sporten is het niet mogelijk om gebruik te maken van de douches;
 • Eten/ drinken: kinderen kunnen eten/ drinken meenemen voor na school en/of na het sporten.
 • Vervoer: na het sporten word je direct opgehaald door ouders/verzorgers, door de taxi die voor jullie klaarstaat of je gaat direct zelfstandig naar huis;
 • Contributie: de contributie bedraagt €50 (tot aan de zomervakantie 2018). Schrijf je in per sport dan bedraagt de contributie €10.  Stichting Hulst voor Elkaar stuurt een acceptgiro, tenzij anders is afgesproken.

aANMELDEN


Nieuws

Eenzaamheid te lijf met werkconferentie
Zo’n zes miljoen Nederlanders, van jong tot oud, voelen zich eenzaam. Aan-z (Terneuzen), Hulst voor Elkaar en Porthos (Sluis) slaan de handen ineen om dat aan te pakken.
Kom buurten in je buurt!
Hulst voor Elkaar gaat de wijk in om het buurtgevoel te versterken. In de komende twee maanden staat de foodkar met een pop-up terras uitnodigend op verschillende locaties.
Mantelzorgcompliment: vraag nu aan!
Bent u mantelzorger? Dan kunt u nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2017 ontvingen 518 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Route 55: zomerse fietstochten
Fiets mee met de 20ste editie van Route 55! De jaarlijkse fietstochten in juli en augustus voeren langs de mooiste plekken in de streek. Vanaf nu zijn de Routeboekjes beschikbaar!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.