WAAR WORD JIJ BLIJ VAN? 

Stichting Hulst voor Elkaar is er voor iedereen, van jong tot oud. We organiseren ook leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen in je vrije tijd. Waarom? Omdat het gezellig is! En je leert anderen kennen uit de buurt. We organiseren bijvoorbeeld sportieve activiteiten, zoals crossen op een mountainbike of een streetdanceworkshop. Er zijn ook creatieve activiteiten zoals schilderen en muziek maken. En wat dacht je van een leuke filmavond? Het belangrijkste is: veel plezier maken en elkaar ontmoeten!

Activiteiten genoeg

Er zit zeker ook iets bij waar jij blij van wordt. We richten ons op de leeftijd tot en met 12 jaar met onder andere veel sportactiviteiten. En er zijn aparte activititeiten voor jongeren van 12 tot 23 jaar. En soms ligt de leeftijd anders, als het beter past. Want je wilt niet iets doen wat veel te kinderachtig is of veel te moeilijk is, toch? 

Voor jongeren

Jongeren hebben een speciaal plekje in ons hart. Je bent volop in ontwikkeling, leert jezelf kennen en je wilt het liefst gewoon veel tijd met je vrienden doorbrengen zonder ouders of verzorgers. Maar... hoe pak je dat praktisch aan? Op straat bij elkaar zitten is ook niet alles. Maar in de woonkamer bij je ouders, tsja... daar heb je ook niet altijd zin in. Dat begrijpen we. En daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten waarbij je gezellig samen bent met andere mensen van jouw leeftijd. En gewoon lekker jezelf kunt zijn. Wat doen we dan? Bijvoorbeeld een avondje samen pizza's maken, gamen, creatief bezig zijn, een dj-workshop, een skateclinic of kijken naar een demo van een bekende voetballer. Bedenk het maar... want als jij een leuk idee hebt, dan horen we dat graag!

Waar? 

De activiteiten vinden plaats op wisselende locaties, houd hiervoor onze Facebookpagina en Instagram in de gaten. Voorheen hadden we een jongerencentrum van waaruit we leuke activiteiten organiseerden. We hopen dat dit binnenkort weer gerealiseerd kan worden, want het is fijn een vaste plek te hebben. 

Vragen? 

Heb je een vraag waar je graag eens over wilt praten? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze jongerenwerker kun je jouw verhaal goed kwijt. Dat is iemand die jou echt snapt. Kijk eens bij: 'Ik heb een vraag'. 

Nieuws

Straatvoetbaltoernooi
Ben jij net zo goed in straatvoetbal als Touzani? Doe met het straatvoetbaltoernooi op dinsdag 24 april (groep 5/6) of donderdag 26 april (groep 7/8).
Elke Stap Telt begint weer in Hulst en Vogelwaarde
Elke Stap Telt is een laagdrempelig wandelprogramma van Stichting Hulst voor Elkaar. Tijdens dit programma gaat u tien weken lang een keer per week gezamenlijk wandelen.
Check gratis je gezondheid
Voor de buurtbewoners van de wijken Den Dullaert en de Linie organiseren we namens het project Happy People een drietal middagen: je kunt gratis je gezondheid laten checken. 
Natasja Mariman directeur Stichting Hulst voor Elkaar
Per 1 februari a.s. wordt Natasja Mariman benoemd als directeur bij Stichting Hulst voor Elkaar. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft de Raad van Toezicht besloten dat zij de aangewezen persoon is om deze functie te bekleden.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.