WAAR WORD JIJ BLIJ VAN? 

Stichting Hulst voor Elkaar is er voor iedereen, van jong tot oud. We organiseren ook leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen in je vrije tijd. Waarom? Omdat het gezellig is! En je leert anderen kennen uit de buurt. We organiseren bijvoorbeeld sportieve activiteiten, zoals crossen op een mountainbike of een streetdanceworkshop. Er zijn ook creatieve activiteiten zoals schilderen en muziek maken. En wat dacht je van een leuke filmavond? Het belangrijkste is: veel plezier maken en elkaar ontmoeten!

Activiteiten genoeg

Er zit zeker ook iets bij waar jij blij van wordt. We richten ons op de leeftijd tot en met 12 jaar met onder andere veel sportactiviteiten. En er zijn aparte activititeiten voor jongeren van 12 tot 23 jaar. En soms ligt de leeftijd anders, als het beter past. Want je wilt niet iets doen wat veel te kinderachtig is of veel te moeilijk is, toch? 

Voor jongeren

Jongeren hebben een speciaal plekje in ons hart. Je bent volop in ontwikkeling, leert jezelf kennen en je wilt het liefst gewoon veel tijd met je vrienden doorbrengen zonder ouders of verzorgers. Maar... hoe pak je dat praktisch aan? Op straat bij elkaar zitten is ook niet alles. Maar in de woonkamer bij je ouders, tsja... daar heb je ook niet altijd zin in. Dat begrijpen we. En daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten waarbij je gezellig samen bent met andere mensen van jouw leeftijd. En gewoon lekker jezelf kunt zijn. Wat doen we dan? Bijvoorbeeld een avondje samen pizza's maken, gamen, creatief bezig zijn, een dj-workshop, een skateclinic of kijken naar een demo van een bekende voetballer. Bedenk het maar... want als jij een leuk idee hebt, dan horen we dat graag!

Waar? 

De activiteiten vinden plaats op wisselende locaties, houd hiervoor onze Facebookpagina en Instagram in de gaten. Voorheen hadden we een jongerencentrum van waaruit we leuke activiteiten organiseerden. We hopen dat dit binnenkort weer gerealiseerd kan worden, want het is fijn een vaste plek te hebben. 

Vragen? 

Heb je een vraag waar je graag eens over wilt praten? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze jongerenwerker kun je jouw verhaal goed kwijt. Dat is iemand die jou echt snapt. Kijk eens bij: 'Ik heb een vraag'. 

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.