WAAR WORD JIJ BLIJ VAN? 

Stichting Hulst voor Elkaar is er voor iedereen, van jong tot oud. We organiseren ook leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen in je vrije tijd. Waarom? Omdat het gezellig is! En je leert anderen kennen uit de buurt. We organiseren bijvoorbeeld sportieve activiteiten, zoals crossen op een mountainbike of een streetdanceworkshop. Er zijn ook creatieve activiteiten zoals schilderen en muziek maken. En wat dacht je van een leuke filmavond? Het belangrijkste is: veel plezier maken en elkaar ontmoeten!

Activiteiten genoeg

Er zit zeker ook iets bij waar jij blij van wordt. We richten ons op de leeftijd tot en met 12 jaar met onder andere veel sportactiviteiten. En er zijn aparte activititeiten voor jongeren van 12 tot 23 jaar. En soms ligt de leeftijd anders, als het beter past. Want je wilt niet iets doen wat veel te kinderachtig is of veel te moeilijk is, toch? 

Voor jongeren

Jongeren hebben een speciaal plekje in ons hart. Je bent volop in ontwikkeling, leert jezelf kennen en je wilt het liefst gewoon veel tijd met je vrienden doorbrengen zonder ouders of verzorgers. Maar... hoe pak je dat praktisch aan? Op straat bij elkaar zitten is ook niet alles. Maar in de woonkamer bij je ouders, tsja... daar heb je ook niet altijd zin in. Dat begrijpen we. En daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten waarbij je gezellig samen bent met andere mensen van jouw leeftijd. En gewoon lekker jezelf kunt zijn. Wat doen we dan? Bijvoorbeeld een avondje samen pizza's maken, gamen, creatief bezig zijn, een dj-workshop, een skateclinic of kijken naar een demo van een bekende voetballer. Bedenk het maar... want als jij een leuk idee hebt, dan horen we dat graag!

Waar? 

De activiteiten vinden plaats op wisselende locaties, houd hiervoor onze Facebookpagina en Instagram in de gaten. Voorheen hadden we een jongerencentrum van waaruit we leuke activiteiten organiseerden. We hopen dat dit binnenkort weer gerealiseerd kan worden, want het is fijn een vaste plek te hebben. 

Vragen? 

Heb je een vraag waar je graag eens over wilt praten? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze jongerenwerker kun je jouw verhaal goed kwijt. Dat is iemand die jou echt snapt. Kijk eens bij: 'Ik heb een vraag'. 

Nieuws

Kunstweekend Kloosterzande (KwK)
Dorpshuis Binnendéur doet mee aan het Kunstweekend Kloosterzande (KwK). Onder anderen Jan van Delft, finalist van SBS 6-programma Verzamelkoorts is te gast.
Kickboksen voor leerlingen Reynaertcollege
Wil jij werken aan je conditie of je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is kickboksen iets voor jou! Deze sport helpt je om te leren grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Week van de Amateurkunst
Talent gezocht! We zoeken amateurkunstenaars die anderen willen laten genieten van hun talent. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Hulst krijgen artiesten en kunstenaars een podium. De WAK is van 2 tot en met 10 juni in het centrum van Hulst. Doen jullie mee?
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.