A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: models/Page_model.php

Line Number: 157

Backtrace:

File: /home/laveto/cms/application/modules/page/models/Page_model.php
Line: 157
Function: _error_handler

File: /home/laveto/cms/application/modules/page/models/Page_model.php
Line: 158
Function: get_parents_recursive

File: /home/laveto/cms/application/modules/page/models/Page_model.php
Line: 148
Function: get_parents_recursive

File: /home/laveto/cms/application/modules/page/controllers/Page.php
Line: 35
Function: get_breadcrumb

File: /home/laveto/cms/application/core/Front_controller.php
Line: 37
Function: call_user_func_array

File: /home/laveto/cms/index.php
Line: 292
Function: require_once

File: /home/laveto/domains/hulstvoorelkaar.nl/public_html/index.php
Line: 5
Function: require

Sociale wegwijzer - Hulst voor elkaar
https://www.hulstvoorelkaar.nl/">

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: template/subpage.php

Line Number: 11

Backtrace:

File: /home/laveto/domains/hulstvoorelkaar.nl/public_html/template/subpage.php
Line: 11
Function: _error_handler

File: /home/laveto/domains/hulstvoorelkaar.nl/public_html/template/index.php
Line: 205
Function: require

File: /home/laveto/cms/application/core/MY_Loader.php
Line: 22
Function: include

File: /home/laveto/cms/application/core/Front_controller.php
Line: 124
Function: base_view

File: /home/laveto/cms/application/modules/page/controllers/Page.php
Line: 79
Function: view

File: /home/laveto/cms/application/core/Front_controller.php
Line: 37
Function: call_user_func_array

File: /home/laveto/cms/index.php
Line: 292
Function: require_once

File: /home/laveto/domains/hulstvoorelkaar.nl/public_html/index.php
Line: 5
Function: require

Sociale wegwijzer

Titel van de pagina

Content van de pagina

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.