De Uitstap: driegangendiner en een leuke middag

De Uitstap is er voor mensen met een lichte tot ernstige beperking. Voor iedereen met dementie of andere geheugen- en oriëntatiestoornissen. En voor hen moeite hebben met hun psychisch functioneren. Iedere week is er zowel voor ouderen van de Blaauwe Hoeve als voor mensen verbonden aan Stichting Tragel de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. We starten met een heerlijk driegangendiner. Dat is elke week weer een feest! Na de maaltijd bieden we een gevarieerd middagprogramma passend bij de doelgroep.

Driegangendiner en leuke activiteiten

Een middag naar De Uitstap kost € 10,- per keer. Wanneer u zichzelf of een familielid of kennis wilt opgeven voor De Uitstap, dan kunt u contact met ons opnemen. De Uitstap is in sommige gevallen ook geschikt voor mensen die moeite hebben om mee te doen in de maatschappij. Op basis van een gesprek zal onze medewerker bepalen of iemand past binnen de doelgroep. U heeft een verwijzing nodig om deel te kunnen nemen.

Waar en wanneer?

  • De Blaauwe Hoeve, Hulst: iedere maandag en woensdag van 12:00 – 16:00 uur.
  • Het Palet, Stichting Tragel, Clinge: iedere dinsdag van 12:00 – 16:00 uur.

U kunt meer informatie inwinnen over De Uitstap via info@hulstvoorelkaar.nl of bel met ons algemene nummer 0114 - 684 700 (van 09:00u tot 12:00u en van 13:00u tot 16:00u).

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.