Uit op Zondag: bruisend & bourgondisch

Gezellige en muzikale dansmiddagen: dat is ‘Uit op Zondag’. Onder het genot van een drankje genieten van live-muziek en als u zin heeft, een dansje wagen op de dansvloer… Dat klinkt goed! Deze sfeervolle dansmiddagen worden zowel in Hulst als in Kloosterzande georganiseerd. De artiesten brengen een bekend repertoire van populaire liedjes, wat door velen zeer goed wordt gewaardeerd. Het is altijd erg gezellig. U zult vrijwel zeker oude bekenden ontmoeten en gezellige nieuwe mensen leren kennen. U bent van harte uitgenodigd om zelf de bruisende sfeer te proeven.

Uit op Zondag is meerdere keren per maand, zowel in Ontmoetingscentrum De Lieve in Hulst als in Dorpscentrum Binnendéur in Kloosterzande. Kijk voor de data in onze activiteitenkalender.

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.