Klaar met roken. En u straks ook.

Zou u dolgraag willen stoppen met uw rookverslaving, maar u weet niet hoe? Stichting Hulst voor Elkaar verwijst u graag door naar de gratis online cursus van Praktijk Mind Me uit Hulst. Door veertien dagen lang elke dag een stukje te lezen en opdrachten uit te voeren, leert u om uw gedrag te veranderen. U stopt dus niet op dag één met roken. Maar u start met in uw gedachten te veranderen van een roker naar een niet-roken. Als u die omslag hebt gemaakt in uw denken, is het eenvoudiger om weerstand te bieden aan een sigaret en kunt u zelfs helemaal stoppen met roken. De online cursus duurt 14 dagen en u kunt hem zo vaak herhalen als u wilt.

Volg de gratis online cursus via Praktijk Mind Me.

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.