Amateurkunstenaars in ‘the spotlight’

Bent u een creatief talent? Wij zoeken amateurkunstenaars (autodidact). Alles kan! Denk aan schilderen, film, keramiek, beeldhouwwerk, schrijf- en vertelkunst, fotografie, dans, toneel, circuskunstenaar. Tijdens de Week van de AmateurKunst (WAK) krijgen deze kunstenaars een podium. Laat uw creatieve talenten zien op diverse podia, kunstmarkten en expositieruimtes in Hulst.

Inspirerend programma

Het programma staat altijd bol van de inspiratie. Workshops, tentoonstellingen, concerten, literaire voordrachten, educatieve activiteiten op de scholen, toneel-, film- en dansvoorstellingen, feesten. Deze week valt meestal in het voorjaar. Bent u erbij? Houdt hiervoor de activiteitenkalender in de gaten!

Deelnemen?

Wilt u deelnemen aan een expositie, een workshop geven of een andere creatieve bijdrage leveren? We zijn altijd op zoek naar nieuwe amateurkunstenaars. Ook zoeken we vrijwilligers die praktisch de handen uit de mouwen willen steken tijdens deze week. Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@hulstvoorelkaar.nl of bel met ons algemene nummer 0114-684700 (van 09:00u tot 12:00u en van 13:00u tot 16:00u). We hopen u te ontmoeten!

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.