Promotieleiders gezocht!

Referentie

Promotieleiders gezocht!

Functienaam

Promotieleiders gezocht!

Werkgever

Stichting Máscura

Werkgeveromschrijving

Stichting Máscura organiseert bijzondere aandacht voor ernstig/ of langdurig zieken. Zij biedt daartoe drie verschillende concepten aan: wenskaartenacties, de productie van supportboeken en de productie van support-dvd’s.

Functieomschrijving

Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van de activiteiten van Máscura, moeten we promotie maken. Dat doen we o.a. door persoonlijke informatie te verstrekken tijdens evenementen, en daar folders uit te delen. In de gemeente Terneuzen en Hulst staan de komende maanden veel evenementen gepland. 

We zoeken twee promoteamleiders die ervoor zorgen dat er genoeg mensen en middelen van Máscura aanwezig zijn. Mensen die helemaal áchter Máscura staan, graag organiseren, teamspelers zijn en goed met jonge mensen om kunnen gaan. Een deel van de promoteams zal namelijk bestaan uit scholieren die hiermee een maatschappelijke stage invullen

Wat houdt het in?
Iedere vrijdagochtend tussen 9 en 12 vergadert het Máscura-team over de voortgang van de initiatieven in Terneuzen en Hulst. De vergaderlocatie is momenteel nog Hulst, maar het overleg zal wellicht beurtelings in Terneuzen en Hulst gaan plaatsvinden. Buiten de vergadering om gaat u zelfstandig aan de slag, in nauw contact met het Máscura-team. Rondom evenementen werkt u nauw samen met de begeleider maatschappelijke stages (eveneens een Máscura-vacature). In overleg met de andere promoteamleider bekijkt u wie wanneer aanwezig is om één en ander in goede banen te leiden.

Wilt u Máscura dit jaar met uw tijd en inzet steunen?
Neem dan contact op met Marc van Dorsselaer (voorzitter/projectleider),  marc(at)mascura.nl, 0654-355894.

Functie-eisen

  • Graag organiseren
  • Goed met jonge mensen om kunnen gaan
  • Teamspeler zijn
  • Helemaal áchter Máscura staan

Nieuws

Vacature: medewerker Sport en bewegen
Ben jij onze nieuwe collega? je maakt je sterk voor een gezonde leefstijl, met sport en bewegen als middel. Jij zorgt dat mensen op een verantwoorde manier (gaan) leven.
Mantelzorgcompliment: vraag aan
Ben je mantelzorger? Dan kun je nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2019 ontvingen 610 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Oranje Fonds steunt geluksmomentjes
Het Oranjefonds ondersteunt de Geluksmomenten in de gemeente Hulst met 5750 euro.
Online infotips in coronatijd
Praktische websites met speciale informatie of tips om de tijd in het teken van coronamaatregelen door te komen.
Sport mee met verenigingen in jouw buurt
Ben je jonger dan 18 jaar? Sluit aan bij sportverenigingen in de buurt, ook als je geen lid bent!
Online leefstijlcoaching: lekkerder in je vel
Wil je lekkerder in je vel zitten? Echt werk maken van je gezondheid? Dat kan nu ook online bij ons! Kosteloos, sluit aan!
Bel eens iemand op: in actie tegen eenzaamheid
Met een praatje, een gezellig babbeltje of een luisterend oor zijn we er voor elkaar. Help mee en bel eens iemand op!
Maatregelen tegen verspreiding Corona-virus
Hulst voor Elkaar volgt de overheid en het RIVM in het nemen van maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!