ICT en Media

Webmaster omroep Hulst
Het plaatsen van de programma's van uitzending op de site en dit vervolgens wekelijk bijwerken.
Lees meer
Vrijwilligers voor omroep Hulst
Nu we op korte termijn digitaal gaan uitzenden, kunnen we ook beter inspelen op de actualiteit, maar dat betekent ook dat we nog meer vrijwillige medewerkers kunnen gebruiken.
Lees meer
televisie maken
Omroep Hulst maakt TV voor de regio Hulst.
Lees meer
Rode kruis website beheerder
Het Rode Kruis zoekt een vrijwilliger die de website kan en wil beheren
Lees meer
Vrijwilliger PC Hulp aan huis
SeniorWeb is een vereniging zonder winstoogmerk. Momenteel heeft SeniorWeb ca. 149.000 leden.
Lees meer

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.