Contact

Bezoekadres: 
Stichting Hulst voor Elkaar (in de Gemeentewinkel)
Grote Markt 24
4561 EB Hulst

Email: info@hulstvoorelkaar.nl 
Telefoon: dagelijks bereikbaar op 0114 - 684 700 (van 09:00u tot 12:00u en van 13:00u - 16:00u)
Loket: dagelijks geopend van 09:00u tot 12:00u

Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar voor crisisdienst. Een crisis is een persoonlijke situatie waarbij u acuut hulp nodig heeft van een hulpverlener, maar 112 niet hoeft ingeschakeld te worden. Is dat het geval? Neem dan contact op met onze crisisdienst. Lees hierover meer.

Postadres:
Lange Bellingstraat 2
4561 ED HULST

Fiscaal nummer 25.96.192
BTW-nr. NL002596192B01 
KvK-nr. 41110190
Facturen kunnen digitaal gestuurd worden naar: facturatie@hulstvoorelkaar.nl


Heeft u een vraag? Vul hieronder het formulier in en dan nemen we contact met u op.

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.