voor GezinNen

Stichting Hulst voor Elkaar wil de gezinnen in Hulst ondersteunen op praktisch gebied. Heeft u vragen rondom de zwangerschap of de opvoeding van kinderen, de ontwikkeling van uw kind (lichamelijk of verstandelijk) neem gerust contact met ons op. Maar bij het runnen van een gezin komt meer kijken. Soms zijn er problemen. Dit kan heel divers zijn: problemen rondom geldzaken, ziekte of een beperking. Of is er een situatie van geweld. Wij geven voorlichting en ondersteunen door middel van individuele begeleiding of een gezinscoach. Indien nodig verwijzen wij u door naar de zorg- of welzijnsinstantie die u het beste kan helpen, want we hebben contacten met alle zorgaanbieders en partnerorganisaties. Wij fungeren zowel als ondersteuner, maar ook als wegwijzer.

Ontmoeting

Daarnaast organiseren we tal van activiteiten op het gebied van sporten en bewegen en cultuur en welzijn. We stimuleren dat de inwoners van de gemeente Hulst elkaar ontmoeten en helpen. Onze projecten en activiteiten zijn voor iedereen van jong tot oud. Kijk bij onze projecten en activiteiten wat er allemaal te doen is. Ook leuk voor het gezin!

Nieuws

Cursus Omgaan met geld
Heb je moeite om je huishoudboekje op orde te houden? Is je geld voor het einde van de maand vaak al op? Pak het aan met de cursus 'Omgaan met geld'.
Nieuwe kookclub Vogelwaarde
Kook en smul mee met de Smaakmaker!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.