Genieten op de fiets met Route 55

In de zomermaanden lekker fietsen? Daar biedt onze prachtige streek voldoende mogelijkheden toe. Route 55 stippelt mooie fietstochten uit voor volwassenen. Een mooie gelegenheid om onderweg en op het terras nieuwe mensen te ontmoeten! De routes zijn ook geschikt voor deelnemers met een scootmobiel.

Genieten onderweg

Prachtige natuur, mooie akkerlanden en paden waar u mogelijk nog nooit bent geweest. We kiezen voor u de mooiste plekjes rondom Hulst en gaan zelfs over de grens. En uiteraard zijn er meerdere stopplaatsen voorzien, voor een tussenstop met een lekker hapje en drankje. Ook zijn er diverse organisaties en bedrijven die speciaal voor u de deuren openen.

Praktische informatie

Er worden altijd een vijftal fietstochten georganiseerd. Een tocht varieert in lengte tussen de 30 en 40 kilometer. Route 55 vindt plaats in juli en augustus, vijf donderdagen achter elkaar. Houd voor de exacte data en locaties onze activiteitenkalender in de gaten. Vanaf 1 juli zijn de routeboekjes weer te koop aan ons Loket in de Gemeentewinkel.

Nieuws

Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Straatvoetbaltoernooi
Ben jij net zo goed in straatvoetbal als Touzani? Doe met het straatvoetbaltoernooi op dinsdag 24 april (groep 5/6) of donderdag 26 april (groep 7/8).
Elke Stap Telt begint weer in Hulst en Vogelwaarde
Elke Stap Telt is een laagdrempelig wandelprogramma van Stichting Hulst voor Elkaar. Tijdens dit programma gaat u tien weken lang een keer per week gezamenlijk wandelen.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.