Genieten op de fiets met Route 55

In de zomermaanden lekker fietsen? Daar biedt onze prachtige streek voldoende mogelijkheden toe. Route 55 stippelt mooie fietstochten uit voor volwassenen. Een mooie gelegenheid om onderweg en op het terras nieuwe mensen te ontmoeten! De routes zijn ook geschikt voor deelnemers met een scootmobiel.

Genieten onderweg

Prachtige natuur, mooie akkerlanden en paden waar u mogelijk nog nooit bent geweest. We kiezen voor u de mooiste plekjes rondom Hulst en gaan zelfs over de grens. En uiteraard zijn er meerdere stopplaatsen voorzien, voor een tussenstop met een lekker hapje en drankje. Ook zijn er diverse organisaties en bedrijven die speciaal voor u de deuren openen.

Praktische informatie

Er worden altijd een vijftal fietstochten georganiseerd. Een tocht varieert in lengte tussen de 30 en 40 kilometer. Route 55 vindt plaats in juli en augustus, vijf donderdagen achter elkaar. Houd voor de exacte data en locaties onze activiteitenkalender in de gaten. Vanaf 1 juli zijn de routeboekjes weer te koop aan ons Loket in de Gemeentewinkel.

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.