Sport 55+

Nog nooit gesport? Of is het al lang geleden? Start met een uurtje gym in de week via  Sport 55+. Dit is voor iedereen tussen de 55 en 70 die al lange tijd niet meer heeft gesport of dit zelfs nog niet eerder hebben gedaan. U start op uw eigen niveau en ontmoet leeftijdsgenoten.  U zult verbaasd zijn hoe snel uw conditie zal verbeteren.

Wat houdt Sport 55+ in?

U sport in een groepje van gemiddeld twaalf personen. Iedere les is anders, er worden verschillende sport- en bewegingsactiviteiten gegeven. De ene week doen we spierversterkende oefeningen de andere week beoefenen we een balsport. Het is afhankelijk van het niveau van de groep en er wordt rekening gehouden met uw individuele niveau. Wanneer u zich inschrijft, start u altijd met een persoonlijke fittest. Zo kunnen wij rekening houden met uw startniveau. Bovendien krijgt u tips van onze sportinstructeur.

Voordelen van Sport 55+

  • U wordt persoonlijk begeleid en gevolgd. Dat is een prettige gedachte.
  • Uw conditie zal snel verbeteren.
  • Sporten heeft een positief effect op uw algehele ‘goed voelen’.
  • U leert nieuwe mensen kennen bij u in de buurt.
  • Sport 55+ is echt een aanrader voor iedereen die (weer) wil gaan bewegen.

Waar en wanneer

Sport 55+ wordt gegeven in Hulst en Kloosterzande.

  • Iedere dinsdagochtend, van 9:00 -10:00 uur, de Hontenissehal te Kloosterzande
  • Iedere woensdagavond, van 19:30 – 20:30 uur,  Reynaertcollege, gymzaal aan de Gildenstraat

Aanmelden?

Is Sport 55+ iets voor u? U kunt gratis deelnemen aan twee lessen (vrijblijvend). Na deze les kunt u zich inschrijven. We houden bewust de kosten laag, u betaalt slechts € 3,50 per les. Dit wordt betaald per periode. (Van september t/m december en van januari t/m april.) Doet u mee? Neem dan contact op via het algemene nummer; 0114 – 684 700 of stuur een e-mail naar info@hulstvoorelkaar.nl

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.