Sport 55+

Nog nooit gesport? Of is het al lang geleden? Start met een uurtje gym in de week via  Sport 55+. Dit is voor iedereen tussen de 55 en 70 die al lange tijd niet meer heeft gesport of dit zelfs nog niet eerder hebben gedaan. U start op uw eigen niveau en ontmoet leeftijdsgenoten.  U zult verbaasd zijn hoe snel uw conditie zal verbeteren.

Wat houdt Sport 55+ in?

U sport in een groepje van gemiddeld twaalf personen. Iedere les is anders, er worden verschillende sport- en bewegingsactiviteiten gegeven. De ene week doen we spierversterkende oefeningen de andere week beoefenen we een balsport. Het is afhankelijk van het niveau van de groep en er wordt rekening gehouden met uw individuele niveau. Wanneer u zich inschrijft, start u altijd met een persoonlijke fittest. Zo kunnen wij rekening houden met uw startniveau. Bovendien krijgt u tips van onze sportinstructeur.

Voordelen van Sport 55+

  • U wordt persoonlijk begeleid en gevolgd. Dat is een prettige gedachte.
  • Uw conditie zal snel verbeteren.
  • Sporten heeft een positief effect op uw algehele ‘goed voelen’.
  • U leert nieuwe mensen kennen bij u in de buurt.
  • Sport 55+ is echt een aanrader voor iedereen die (weer) wil gaan bewegen.

Waar en wanneer

Sport 55+ wordt gegeven in Hulst en Kloosterzande.

  • Iedere dinsdagochtend, van 9:00 -10:00 uur, de Hontenissehal te Kloosterzande
  • Iedere woensdagavond, van 19:30 – 20:30 uur,  Reynaertcollege, gymzaal aan de Gildenstraat

Aanmelden?

Is Sport 55+ iets voor u? U kunt gratis deelnemen aan twee lessen (vrijblijvend). Na deze les kunt u zich inschrijven. We houden bewust de kosten laag, u betaalt slechts € 3,50 per les. Dit wordt betaald per periode. (Van september t/m december en van januari t/m april.) Doet u mee? Neem dan contact op via het algemene nummer; 0114 – 684 700 of stuur een e-mail naar info@hulstvoorelkaar.nl

Nieuws

Kunstweekend Kloosterzande (KwK)
Dorpshuis Binnendéur doet mee aan het Kunstweekend Kloosterzande (KwK). Onder anderen Jan van Delft, finalist van SBS 6-programma Verzamelkoorts is te gast.
Kickboksen voor leerlingen Reynaertcollege
Wil jij werken aan je conditie of je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is kickboksen iets voor jou! Deze sport helpt je om te leren grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Week van de Amateurkunst
Talent gezocht! We zoeken amateurkunstenaars die anderen willen laten genieten van hun talent. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Hulst krijgen artiesten en kunstenaars een podium. De WAK is van 2 tot en met 10 juni in het centrum van Hulst. Doen jullie mee?
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.