Sport 55+

Nog nooit gesport? Of is het al lang geleden? Start met een uurtje gym in de week via  Sport 55+. Dit is voor iedereen tussen de 55 en 70 die al lange tijd niet meer heeft gesport of dit zelfs nog niet eerder hebben gedaan. U start op uw eigen niveau en ontmoet leeftijdsgenoten.  U zult verbaasd zijn hoe snel uw conditie zal verbeteren.

Wat houdt Sport 55+ in?

U sport in een groepje van gemiddeld twaalf personen. Iedere les is anders, er worden verschillende sport- en bewegingsactiviteiten gegeven. De ene week doen we spierversterkende oefeningen de andere week beoefenen we een balsport. Het is afhankelijk van het niveau van de groep en er wordt rekening gehouden met uw individuele niveau. Wanneer u zich inschrijft, start u altijd met een persoonlijke fittest. Zo kunnen wij rekening houden met uw startniveau. Bovendien krijgt u tips van onze sportinstructeur.

Voordelen van Sport 55+

  • U wordt persoonlijk begeleid en gevolgd.
  • Uw conditie verbetert snel.
  • Sporten heeft een positief effect op uw algehele ‘goed voelen’.
  • U leert nieuwe mensen kennen bij u in de buurt.
  • Sport 55+ is echt een aanrader voor iedereen die (weer) wil gaan bewegen.

Waar en wanneer

Sport 55+ wordt gegeven in Hulst en Kloosterzande.

  • Iedere dinsdagochtend, van 9:00 -10:00 uur, de Hontenissehal te Kloosterzande
  • Iedere woensdagavond, van 19:30 – 20:30 uur,  Reynaertcollege, gymzaal aan de Gildenstraat

Aanmelden?

Is Sport 55+ iets voor u? U kunt gratis deelnemen aan twee lessen (vrijblijvend). Na deze les kunt u zich inschrijven. We houden bewust de kosten laag, u betaalt slechts € 3,50 per les. Dit wordt betaald per periode. (Van september t/m december en van januari t/m april.) Doet u mee? Neem dan contact op via het algemene nummer; 0114 – 684 700 of stuur een e-mail naar info@hulstvoorelkaar.nl

Nieuws

Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
Heb je een (hulp)vraag? Dan kun je terecht bij het Loket van Stichting Hulst voor Elkaar in Hulst en Kloosterzande, persoonlijk of telefonisch. Plan heel gemakkelijk zelf online een afspraak!
Maak kennis met Gijs Gezond
Wat is gezond eten en drinken? Hoe maak je de juiste keuzes als je boodschappen doet? Volg Gijs Gezond op Facebook. Hij vlogt elke maand bij ondernemers in de buurt en geeft praktische tips.
Samen gezond ouder!
Samen gezond ouder worden, met mensen in uw buurt of wijk. Dat is Sociaal Vitaal! Bent u 65-plusser en lijkt het u gezellig om samen met mensen uit uw buurt aan uw gezondheid te werken? Doe mee met Sociaal Vitaal, in Hulst, Clinge of Vogelwaarde.
Happy People ook in kernen
Een gelukkige, gezonde én gezellige buurt. Dat is het doel van Happy People. Nu ook in Vogelwaarde, Graauw, Hengstdijk en Clinge!
Sportvereniging voor jongeren met beperking
Heb je een beperking en wil je sporten bij een vereniging? Sluit aan bij de Zeeuws-Vlaamse sportvereniging voor (on)beperkt sporten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.