ActiviteitenKalender

Gebruik filters

25
sep
Dag:

Vrijdag

Tijd:

10:00 t/m 11:30 uur

Locatie:

Hulst

Plaats(en):
Hulst
Doelgroep(en):
Volwassenen Senioren

Altijd al in beweging willen komen, maar de motivatie nog niet kunnen vinden? Elke Stap Telt werkt: samen wandelen is gezond én gezellig. Je maakt werk van je gezondheid en conditie, maar doet ook sociale contacten op in de buurt.

Hulst voor Elkaar begeleidt de wandelgroep, tien weken lang en in je eigen omgeving. We bouwen de afstand langzaam op. We kijken naar het niveau van elke deelnemer. Tijdens de eerste bijeenkomst leg je een wandeltest
af. Je krijgt een persoonlijk opbouwprogramma en een stappenteller. Je zult er versteld van staan wat je in tien weken kunt bereiken. Je maakt flinke stappen naar een gezonde leefstijl. Dat telt!

Elke Stap Telt is voor Iedereen: jong, oud, sportief of (matig) sportief. Aanvang: 18 september (10 weken lang). Vertrekpunt: Den Dullaert, Sportlaan 24 in Hulst. Aanmelden: ddehaan@hulstvoorelkaar.nl of telefonisch; 0114-684700 0f 06-24987197.

Nieuws

Vacature: medewerker Sport en bewegen
Ben jij onze nieuwe collega? je maakt je sterk voor een gezonde leefstijl, met sport en bewegen als middel. Jij zorgt dat mensen op een verantwoorde manier (gaan) leven.
Mantelzorgcompliment: vraag aan
Ben je mantelzorger? Dan kun je nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2019 ontvingen 610 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Oranje Fonds steunt geluksmomentjes
Het Oranjefonds ondersteunt de Geluksmomenten in de gemeente Hulst met 5750 euro.
Online infotips in coronatijd
Praktische websites met speciale informatie of tips om de tijd in het teken van coronamaatregelen door te komen.
Sport mee met verenigingen in jouw buurt
Ben je jonger dan 18 jaar? Sluit aan bij sportverenigingen in de buurt, ook als je geen lid bent!
Online leefstijlcoaching: lekkerder in je vel
Wil je lekkerder in je vel zitten? Echt werk maken van je gezondheid? Dat kan nu ook online bij ons! Kosteloos, sluit aan!
Bel eens iemand op: in actie tegen eenzaamheid
Met een praatje, een gezellig babbeltje of een luisterend oor zijn we er voor elkaar. Help mee en bel eens iemand op!
Maatregelen tegen verspreiding Corona-virus
Hulst voor Elkaar volgt de overheid en het RIVM in het nemen van maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!