Kunst en Cultuur

Gastvrouw/gastheer 's Landshuis
Werkgroep HulstArt zoekt vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer bezoekers wegwijs willen maken in 's Landshuis.
Lees meer
Vrijwilligers voor allerlei activiteiten
Stichting Terhole Breed Actief organiseert regelmatig activiteiten in het dorp.
Lees meer
Medewerkers voor de Kunstuitleen
De werkgroep HulstArt, onderdeel van de stichting ReynArt, doet in Kunst.
Lees meer
Vrijwilligers museum
Het museum zoekt altijd gastheren/gastvrouwen om tijdens het museumseizoen als toezichthouder in ons museum
Lees meer
Vrijwilligers voor een avond uit
Om zoveel mogelijk ouderen uit heel Zeeuws Vlaanderen mee uit te kunnen nemen zoeken wij Zeeuws Vlaamse vrijwilligers, die de ouderen een heerlijke avond uit willen bezorgen.
Lees meer
Leden werkgroep HulstArt
De voorzitter van de werkgroep HulstArt legt eind dit jaar zijn functie neer, dus HulstArt zoekt werknemers!
Lees meer

Nieuws

Doe mee met de Dikke Banden Race
Voor basisschoolleerlingen die graag fietsen, organiseert Hulst voor Elkaar op de dag van de Kermiskoers in Hulst de Dikke Banden Race. Dit is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes. Het parcours in het centrum van Hulst wordt verreden voordat de Kermiskoers van start gaat.
Mantelzorgcompliment: vraag nu aan!
Bent u mantelzorger? Dan kunt u nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2017 ontvingen 518 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Eenzaamheid te lijf met werkconferentie
Zo’n zes miljoen Nederlanders, van jong tot oud, voelen zich eenzaam. Aan-z (Terneuzen), Hulst voor Elkaar en Porthos (Sluis) slaan de handen ineen om dat aan te pakken.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.