Kunst en Cultuur

Vrijwilligers voor allerlei activiteiten
Stichting Terhole Breed Actief organiseert regelmatig activiteiten in het dorp.
Lees meer
Medewerkers voor de Kunstuitleen
De werkgroep HulstArt, onderdeel van de stichting ReynArt, doet in Kunst.
Lees meer
Vrijwilligers museum
Het museum zoekt altijd gastheren/gastvrouwen om tijdens het museumseizoen als toezichthouder in ons museum
Lees meer
Vrijwilligers voor een avond uit
Om zoveel mogelijk ouderen uit heel Zeeuws Vlaanderen mee uit te kunnen nemen zoeken wij Zeeuws Vlaamse vrijwilligers, die de ouderen een heerlijke avond uit willen bezorgen.
Lees meer
Leden werkgroep HulstArt
De voorzitter van de werkgroep HulstArt legt eind dit jaar zijn functie neer, dus HulstArt zoekt werknemers!
Lees meer

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.