De Uitstap: driegangendiner en een leuke middag

De Uitstap is er voor mensen met een lichte tot ernstige beperking. Voor iedereen met dementie of andere geheugen- en oriëntatiestoornissen. En voor hen moeite hebben met hun psychisch functioneren. Iedere week is er zowel voor ouderen van de Blaauwe Hoeve als voor mensen verbonden aan Stichting Tragel de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. We starten met een heerlijk driegangendiner. Dat is elke week weer een feest! Na de maaltijd bieden we een gevarieerd middagprogramma passend bij de doelgroep.

Driegangendiner en leuke activiteiten

Een middag naar De Uitstap kost € 10,- per keer. Wanneer u zichzelf of een familielid of kennis wilt opgeven voor De Uitstap, dan kunt u contact met ons opnemen. De Uitstap is in sommige gevallen ook geschikt voor mensen die moeite hebben om mee te doen in de maatschappij. Op basis van een gesprek zal onze medewerker bepalen of iemand past binnen de doelgroep. U heeft een verwijzing nodig om deel te kunnen nemen.

Waar en wanneer?

  • De Blaauwe Hoeve, Hulst: iedere maandag en woensdag van 12:00 – 16:00 uur.
  • Het Palet, Stichting Tragel, Clinge: iedere dinsdag van 12:00 – 16:00 uur.

U kunt meer informatie inwinnen over De Uitstap via info@hulstvoorelkaar.nl of bel met ons algemene nummer 0114 - 684 700 (van 09:00u tot 12:00u en van 13:00u tot 16:00u). Download de folder.

Nieuws

Mantelzorgcompliment: vraag nu aan!
Bent u mantelzorger? Dan kunt u nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2017 ontvingen 518 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Route 55: zomerse fietstochten
Fiets mee met de 20ste editie van Route 55! De jaarlijkse fietstochten in juli en augustus voeren langs de mooiste plekken in de streek. Vanaf nu zijn de Routeboekjes beschikbaar!
Vacature Social Worker/Kwaliteitstoetser
Ben jij een hulpverlener in hart en nieren? Ben jij een kei in oplossingen vinden en verbindingen leggen om cliënten te helpen? Werk jij doelgericht en zelfstandig, maar ben je ook een teamspeler? Dan is Stichting Hulst voor Elkaar op zoek naar jou!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.