De Uitstap: driegangendiner en een leuke middag

De Uitstap is er voor mensen met een lichte tot ernstige beperking. Voor iedereen met dementie of andere geheugen- en oriëntatiestoornissen. En voor hen moeite hebben met hun psychisch functioneren. Iedere week is er zowel voor ouderen van de Blaauwe Hoeve als voor mensen verbonden aan Stichting Tragel de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. We starten met een heerlijk driegangendiner. Dat is elke week weer een feest! Na de maaltijd bieden we een gevarieerd middagprogramma passend bij de doelgroep.

Driegangendiner en leuke activiteiten

Een middag naar De Uitstap kost € 10,- per keer. Wanneer u zichzelf of een familielid of kennis wilt opgeven voor De Uitstap, dan kunt u contact met ons opnemen. De Uitstap is in sommige gevallen ook geschikt voor mensen die moeite hebben om mee te doen in de maatschappij. Op basis van een gesprek zal onze medewerker bepalen of iemand past binnen de doelgroep. U heeft een verwijzing nodig om deel te kunnen nemen.

Waar en wanneer?

  • De Blaauwe Hoeve, Hulst: iedere maandag en woensdag van 12:00 – 16:00 uur.
  • Het Palet, Stichting Tragel, Clinge: iedere dinsdag van 12:00 – 16:00 uur.

U kunt meer informatie inwinnen over De Uitstap via info@hulstvoorelkaar.nl of bel met ons algemene nummer 0114 - 684 700 (van 09:00u tot 12:00u en van 13:00u tot 16:00u).

Nieuws

Telefonische storing
Momenteel hebben we te kampen met een telefonische storing. Wij zijn wel te bereiken via ons mailadres: info@hulstvoorelkaar.nl. Excuus voor het ongemak.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Alzheimercafé agenda 2018
Vanaf nu op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen, misschien ook bij u in de buurt? Het Alzheimercafé is een vast herkenningspunt in Zeeuws-Vlaanderen geworden. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten nodigen we iedereen uit die te maken krijgt met dementie: mensen met dementie zelf, partners, familie, vrienden, buren professionals en andere belangstellenden.
Vacature medewerker Communicatie
Ben jij bekend met alle ins en outs van communicatie (online en print) en heb je een vlotte en nauwkeurige pen? Ben je een echte doorzetter, stressbestendig en creatief?
Spetterend FIFA18 toernooi
Vorige week speelde Real Madrid tegen Real Madrid in Hulst. Een aantal jongeren ging lekker los tijdens het FIFA toernooi.
Droomprojecten leerlingen Reyaertcollege
Gisteren werden in de Hulster raadzaal 'droom' presentaties gehouden door zes jongeren. Voor de 6e keer organiseerden we het het droomproject...
Vrijwilligers bedankt!
Maandagavond 18 december zijn de vrijwilligers van Hulst voor Elkaar hartelijk bedankt voor hun werk afgelopen jaar. In Plaza de Vogel in Hengstdijk kwamen zo'n 120 vrijwilligers bij elkaar.
Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.