SPORT JIJ MEE?

Natuurlijk weet jij dat sporten goed voor je is. Je raakt lekker je energie kwijt na een dag op school en het is goed om je hoofd leeg te maken. Het is leuk en gezellig en bovendien: je wordt gezonder en slanker! Stichting Hulst voor Elkaar vindt het belangrijk dat iedereen gaat sporten en mee kan doen. Sport jij ook mee?

Van peuter tot… 100+

Of je nu een peuter bent, een kleuter, op de basisschool zit of op de middelbare school, dat maakt helemaal niet uit. We organiseren leuke sportactiviteiten voor iedereen. In de buurt en op school. Bij Wat is er te doen kun je vinden wat we de komende tijd aan leuke activiteiten organiseren.

Wat doen we nog meer?

Stichting Hulst voor Elkaar helpt andere verenigingen. Dat heet sportondersteuning. Soms geven we extra geld om iets te kunnen organiseren. En we geven goede tips hoe de vereniging sporten nóg leuker kan maken.

Is het bij jou thuis een probleem om geld vrij te maken voor jouw sport? Dan kunnen wij jou helpen. Via het Jeugdsportfonds Zeeland is het mogelijk dat je geld krijgt om je lidmaatschap bij een club te kunnen betalen. Zo wordt sporten mogelijk voor iedereen!

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in de gemeente Hulst? Kijk dan eens in onze Beweegwijzer, daarop staan alle verenigingen uit de buurt. Er staat zeker iets tussen dat past bij jou. Sport je mee?

Nieuws

Doe mee met de Dikke Banden Race
Voor basisschoolleerlingen die graag fietsen, organiseert Hulst voor Elkaar op de dag van de Kermiskoers in Hulst de Dikke Banden Race. Dit is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes. Het parcours in het centrum van Hulst wordt verreden voordat de Kermiskoers van start gaat.
Mantelzorgcompliment: vraag nu aan!
Bent u mantelzorger? Dan kunt u nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2017 ontvingen 518 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Eenzaamheid te lijf met werkconferentie
Zo’n zes miljoen Nederlanders, van jong tot oud, voelen zich eenzaam. Aan-z (Terneuzen), Hulst voor Elkaar en Porthos (Sluis) slaan de handen ineen om dat aan te pakken.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.