SPORT JIJ MEE?

Natuurlijk weet jij dat sporten goed voor je is. Je raakt lekker je energie kwijt na een dag op school en het is goed om je hoofd leeg te maken. Het is leuk en gezellig en bovendien: je wordt gezonder en slanker! Stichting Hulst voor Elkaar vindt het belangrijk dat iedereen gaat sporten en mee kan doen. Sport jij ook mee?

Van peuter tot… 100+

Of je nu een peuter bent, een kleuter, op de basisschool zit of op de middelbare school, dat maakt helemaal niet uit. We organiseren leuke sportactiviteiten voor iedereen. In de buurt en op school. Bij Wat is er te doen kun je vinden wat we de komende tijd aan leuke activiteiten organiseren.

Wat doen we nog meer?

Stichting Hulst voor Elkaar helpt andere verenigingen. Dat heet sportondersteuning. Soms geven we extra geld om iets te kunnen organiseren. En we geven goede tips hoe de vereniging sporten nóg leuker kan maken.

Is het bij jou thuis een probleem om geld vrij te maken voor jouw sport? Dan kunnen wij jou helpen. Via het Jeugdsportfonds Zeeland is het mogelijk dat je geld krijgt om je lidmaatschap bij een club te kunnen betalen. Zo wordt sporten mogelijk voor iedereen!

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in de gemeente Hulst? Kijk dan eens in onze Beweegwijzer, daarop staan alle verenigingen uit de buurt. Er staat zeker iets tussen dat past bij jou. Sport je mee?

Nieuws

Eenzaamheid te lijf met werkconferentie
Zo’n zes miljoen Nederlanders, van jong tot oud, voelen zich eenzaam. Aan-z (Terneuzen), Hulst voor Elkaar en Porthos (Sluis) slaan de handen ineen om dat aan te pakken.
Kom buurten in je buurt!
Hulst voor Elkaar gaat de wijk in om het buurtgevoel te versterken. In de komende twee maanden staat de foodkar met een pop-up terras uitnodigend op verschillende locaties.
Mantelzorgcompliment: vraag nu aan!
Bent u mantelzorger? Dan kunt u nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2017 ontvingen 518 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Route 55: zomerse fietstochten
Fiets mee met de 20ste editie van Route 55! De jaarlijkse fietstochten in juli en augustus voeren langs de mooiste plekken in de streek. Vanaf nu zijn de Routeboekjes beschikbaar!
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.