SPORT JIJ MEE?

Natuurlijk weet jij dat sporten goed voor je is. Je raakt lekker je energie kwijt na een dag op school en het is goed om je hoofd leeg te maken. Het is leuk en gezellig en bovendien: je wordt gezonder en slanker! Stichting Hulst voor Elkaar vindt het belangrijk dat iedereen gaat sporten en mee kan doen. Sport jij ook mee?

Van peuter tot… 100+

Of je nu een peuter bent, een kleuter, op de basisschool zit of op de middelbare school, dat maakt helemaal niet uit. We organiseren leuke sportactiviteiten voor iedereen. In de buurt en op school. Bij Wat is er te doen kun je vinden wat we de komende tijd aan leuke activiteiten organiseren.

Wat doen we nog meer?

Stichting Hulst voor Elkaar helpt andere verenigingen. Dat heet sportondersteuning. Soms geven we extra geld om iets te kunnen organiseren. En we geven goede tips hoe de vereniging sporten nóg leuker kan maken.

Is het bij jou thuis een probleem om geld vrij te maken voor jouw sport? Dan kunnen wij jou helpen. Via het Jeugdsportfonds Zeeland is het mogelijk dat je geld krijgt om je lidmaatschap bij een club te kunnen betalen. Zo wordt sporten mogelijk voor iedereen!

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in de gemeente Hulst? Kijk dan eens in onze Beweegwijzer, daarop staan alle verenigingen uit de buurt. Er staat zeker iets tussen dat past bij jou. Sport je mee?

Nieuws

Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Happy Moving
Heb je gezondheidsproblemen of pijn, spanning en stress, revalidatie of een beperking in je bewegingsmogelijkheden? Heb je weinig energie en wil je toch graag dansen en bewegen? Of wil je gewoon ontspannen bewegen op heerlijke muziek?
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
Gezellig! De ontbijtclub
Elkaar ontmoeten, gezellig samen eten, belevingen delen en je netwerk vergroten. Klinkt je dat als muziek in de oren? Of als heel erg spannend? Dat maakt helemaal niet uit: iedereen is welkom bij de Ontbijtclub! Vanaf 9 november elke donderdag om 8.30 uur. Ben jij erbij?
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.