Samen sportief!

Bewegen hoort bij een gezonde leefstijl. Sport en beweging is een vast onderdeel van de opvoeding. Het gezin heeft hierin een belangrijke rol. Hulst voor Elkaar motiveert niet alleen individuen om te gaan sporten. Ook op gezinsniveau sporen we aan tot sporten en bewegen. Er zijn sportactiviteiten voor de jeugd en voor volwassenen. Alles laagdrempelig en betaalbaar, en voor elk (instap)niveau. Naast gezond bezig zijn, is er ook contact met mensen uit de buurt. Kijk in onze Beweegwijzer voor alle sportverenigingen en -organisaties in de gemeente.

Sporten voor kinderen een beperking

Ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn er mogelijkheden om te sporten. Wilt u advies, neem dan contact met ons op. Jaarlijks doet er ook een groepje kinderen met een beperking mee met de Jeugd Vakantie Week (Speelweek) in de zomervakantie. Ze worden begeleid door Hulst voor Elkaar en een aantal vrijwilligers.

Nieuws

Vacature: medewerker Sport en bewegen
Ben jij onze nieuwe collega? je maakt je sterk voor een gezonde leefstijl, met sport en bewegen als middel. Jij zorgt dat mensen op een verantwoorde manier (gaan) leven.
Mantelzorgcompliment: vraag aan
Ben je mantelzorger? Dan kun je nu een Mantelzorgcompliment aanvragen. Met deze jaarlijkse waardering bedankt Hulst alle mantelzorgers die zich inzetten voor een inwoner van de gemeente. In 2019 ontvingen 610 mantelzorgers het Mantelzorgcompliment.
Oranje Fonds steunt geluksmomentjes
Het Oranjefonds ondersteunt de Geluksmomenten in de gemeente Hulst met 5750 euro.
Online infotips in coronatijd
Praktische websites met speciale informatie of tips om de tijd in het teken van coronamaatregelen door te komen.
Sport mee met verenigingen in jouw buurt
Ben je jonger dan 18 jaar? Sluit aan bij sportverenigingen in de buurt, ook als je geen lid bent!
Online leefstijlcoaching: lekkerder in je vel
Wil je lekkerder in je vel zitten? Echt werk maken van je gezondheid? Dat kan nu ook online bij ons! Kosteloos, sluit aan!
Bel eens iemand op: in actie tegen eenzaamheid
Met een praatje, een gezellig babbeltje of een luisterend oor zijn we er voor elkaar. Help mee en bel eens iemand op!
Maatregelen tegen verspreiding Corona-virus
Hulst voor Elkaar volgt de overheid en het RIVM in het nemen van maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Video: wie we zijn en wat we doen
Weten wie we zijn en wat we doen? Je ziet het in onze video!