Samen sportief!

Sporten met het gezin. Al eens aan gedacht? We motiveren niet alleen indivuen met sporten, maar ook op gezinsniveau. Daarnaast vinden we het belangrijk dat sport, voldoende beweging en een gezonde leefstijl een onderdeel vormt van 'het dagelijkse leven'. Het is belangrijk dat u dit in uw opvoeding meeneemt, in het belang van de gezondheid van uw kind. Steeds meer kinderen groeien namelijk op met overgewicht. U speelt een belangrijke rol in de gezonde leefstijl van uw kind(eren). Als stichting hebben wij tot doel om sportactiviteiten aan te bieden die laagdrempelig zijn, zowel qua instapniveau en qua betaalbaarheid. En het leuke is: u bent niet alleen gezond bezig, u ontmoet ook nieuwe mensen uit uw omgeving. Er zijn sportactiviteiten voor de jeugd en voor volwassenen. Neem eens een kijkje, er zit zeker iets voor u bij!

Sporten voor kinderen een beperking

Voor kinderen met een lichamelijk of verstandelijke beperking zijn er ook mogelijkheden om te sporten. Wat er in de buurt mogelijk is, kunt u terugvinden in de Beweegwijzer. Indien u hierin advies wilt ontvangen, dan helpen wij u graag. Er zijn altijd mogelijkheden te bedenken. Wist u bijvoorbeeld dat er ieder jaar ook kinderen met een beperking meedoen aan de Speelweek in de zomervakantie? Ieder jaar organiseert Jeugdvakantiewerk de Speelweek. Onze vrijwilligers begeleiden deze kinderen met een beperking, zodat ze op eigen niveau kunnen meegenieten van deze leuke activiteitenweek. Een fantastische ervaring, voor hen, maar ook voor ons!

Nieuws

Privacywet: Bent u er klaar voor?
Gratis voorlichtingsbijeenkomst met tips over nieuwe wetgeving. We helpen uw vereniging op pad!
Kickboksen voor leerlingen Reynaertcollege
Wil jij werken aan je conditie of je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is kickboksen iets voor jou! Deze sport helpt je om te leren grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.
Hulst voor Elkaar heeft eerste officiële leefstijlcoach van Zeeland
Hulst voor Elkaar heeft de eerste erkende leefstijlcoach van Zeeland in huis. Tom Erpelinck heeft zijn post-hbo-opleiding daarvoor met succes afgerond.
Week van de Amateurkunst
Talent gezocht! We zoeken amateurkunstenaars die anderen willen laten genieten van hun talent. Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) in Hulst krijgen artiesten en kunstenaars een podium. De WAK is van 2 tot en met 10 juni in het centrum van Hulst. Doen jullie mee?
Wij zoeken: Chauffeurs boodschappenbus (m/v, vrijwilligersfunctie)
Stap achter het stuur van onze boodschappenbus! Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar chauffeurs (m/v) voor 1 ochtend per week. Als Chauffeur Boodschappenbus (vrijwilligersfunctie) breng je mensen die zelf geen vervoer hebben, van en naar de supermarkt. Voor meer informatie, neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.