Samen sportief!

Sporten met het gezin. Al eens aan gedacht? We motiveren niet alleen indivuen met sporten, maar ook op gezinsniveau. Daarnaast vinden we het belangrijk dat sport, voldoende beweging en een gezonde leefstijl een onderdeel vormt van 'het dagelijkse leven'. Het is belangrijk dat u dit in uw opvoeding meeneemt, in het belang van de gezondheid van uw kind. Steeds meer kinderen groeien namelijk op met overgewicht. U speelt een belangrijke rol in de gezonde leefstijl van uw kind(eren). Als stichting hebben wij tot doel om sportactiviteiten aan te bieden die laagdrempelig zijn, zowel qua instapniveau en qua betaalbaarheid. En het leuke is: u bent niet alleen gezond bezig, u ontmoet ook nieuwe mensen uit uw omgeving. Er zijn sportactiviteiten voor de jeugd en voor volwassenen. Neem eens een kijkje, er zit zeker iets voor u bij!

Sporten voor kinderen een beperking

Voor kinderen met een lichamelijk of verstandelijke beperking zijn er ook mogelijkheden om te sporten. Wat er in de buurt mogelijk is, kunt u terugvinden in de Beweegwijzer. Indien u hierin advies wilt ontvangen, dan helpen wij u graag. Er zijn altijd mogelijkheden te bedenken. Wist u bijvoorbeeld dat er ieder jaar ook kinderen met een beperking meedoen aan de Speelweek in de zomervakantie? Ieder jaar organiseert Jeugdvakantiewerk de Speelweek. Onze vrijwilligers begeleiden deze kinderen met een beperking, zodat ze op eigen niveau kunnen meegenieten van deze leuke activiteitenweek. Een fantastische ervaring, voor hen, maar ook voor ons!

Nieuws

Attentie voor mantelzorgers
Op 9 november worden alle mantelzorgers in de gemeente Hulst in het zonnetje gezet met een attentie. Kent u een mantelzorger die een presentje verdient? Laat het weten!
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Vraag voor het Loket? Plan uw afspraak online
U kunt -heel gemakkelijk- zelf online een afspraak plannen bij ons Loket. U hoeft niet te wachten en wij kunnen u sneller helpen doordat wij ons voor kunnen bereiden op de (hulp)vraag. 
Leefstijlcoaching in basisverzekering
Wilt u lekkerder in uw vel zitten en werk maken van uw gezondheid? De leefstijlcoach van Hulst voor Elkaar helpt u naar een gezonde leefstijl. Vanaf 1 januari zit leefstijlcoaching in het basispakket van de zorgverzekering. Meld u nu aan!
Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers!
Hulst voor Elkaar is per direct op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Ben jij onze nieuwe Chauffeur Boodschappenbus of een kookliefhebber die zijn/haar keukengeheimen wil delen? Neem contact op via info@hulstvoorelkaar.nl.
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.