Samen sportief!

Sporten met het gezin. Al eens aan gedacht? We motiveren niet alleen indivuen met sporten, maar ook op gezinsniveau. Daarnaast vinden we het belangrijk dat sport, voldoende beweging en een gezonde leefstijl een onderdeel vormt van 'het dagelijkse leven'. Het is belangrijk dat u dit in uw opvoeding meeneemt, in het belang van de gezondheid van uw kind. Steeds meer kinderen groeien namelijk op met overgewicht. U speelt een belangrijke rol in de gezonde leefstijl van uw kind(eren). Als stichting hebben wij tot doel om sportactiviteiten aan te bieden die laagdrempelig zijn, zowel qua instapniveau en qua betaalbaarheid. En het leuke is: u bent niet alleen gezond bezig, u ontmoet ook nieuwe mensen uit uw omgeving. Er zijn sportactiviteiten voor de jeugd en voor volwassenen. Neem eens een kijkje, er zit zeker iets voor u bij!

Sporten voor kinderen een beperking

Voor kinderen met een lichamelijk of verstandelijke beperking zijn er ook mogelijkheden om te sporten. Wat er in de buurt mogelijk is, kunt u terugvinden in de Beweegwijzer. Indien u hierin advies wilt ontvangen, dan helpen wij u graag. Er zijn altijd mogelijkheden te bedenken. Wist u bijvoorbeeld dat er ieder jaar ook kinderen met een beperking meedoen aan de Speelweek in de zomervakantie? Ieder jaar organiseert Jeugdvakantiewerk de Speelweek. Onze vrijwilligers begeleiden deze kinderen met een beperking, zodat ze op eigen niveau kunnen meegenieten van deze leuke activiteitenweek. Een fantastische ervaring, voor hen, maar ook voor ons!

Nieuws

Telefonische storing
Momenteel hebben we te kampen met een telefonische storing. Wij zijn wel te bereiken via ons mailadres: info@hulstvoorelkaar.nl. Excuus voor het ongemak.
Teken- en schilderclub
We starten met een teken- en schilderclub. Doel van de club is om met een groep enthousiaste mensen te gaan (leren) tekenen en schilderen. Dit gebeurt onder leiding van een deskundige vrijwilliger.
Alzheimercafé agenda 2018
Vanaf nu op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen, misschien ook bij u in de buurt? Het Alzheimercafé is een vast herkenningspunt in Zeeuws-Vlaanderen geworden. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten nodigen we iedereen uit die te maken krijgt met dementie: mensen met dementie zelf, partners, familie, vrienden, buren professionals en andere belangstellenden.
Vacature medewerker Communicatie
Ben jij bekend met alle ins en outs van communicatie (online en print) en heb je een vlotte en nauwkeurige pen? Ben je een echte doorzetter, stressbestendig en creatief?
Spetterend FIFA18 toernooi
Vorige week speelde Real Madrid tegen Real Madrid in Hulst. Een aantal jongeren ging lekker los tijdens het FIFA toernooi.
Droomprojecten leerlingen Reyaertcollege
Gisteren werden in de Hulster raadzaal 'droom' presentaties gehouden door zes jongeren. Voor de 6e keer organiseerden we het het droomproject...
Vrijwilligers bedankt!
Maandagavond 18 december zijn de vrijwilligers van Hulst voor Elkaar hartelijk bedankt voor hun werk afgelopen jaar. In Plaza de Vogel in Hengstdijk kwamen zo'n 120 vrijwilligers bij elkaar.
Veel belangstelling voor mountainbike clinic
Leuk artikel over de Mountainbike Clinic die we afgelopen zaterdag organiseerden, samen met Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.
Kunstexposities
Kunst en cultuur dragen bij aan gezondheid, zorg en welzijn. Kunst spreekt de taal van emotie, raakt de harten van mensen en draagt bij aan individuele ontplooiing, maatschappelijke participatie van kwetsbaren, welbevinden en gezondheid.
Kom naar het Happy Kookcafé
Nieuw! Het Happy Kookcafé Vanaf woensdag 8 november start het Happy Kookcafé. Dit initiatief wordt gestart door het project Happy People van Hulst voor Elkaar onder het motto ‘gezond leven doen we samen.’
De Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade werkt sinds kort ook op afspraak. Een goede oplossing voor formulieren die wat meer tijd kosten bij het invullen. De vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen iedereen in de gemeente Hulst bij het begrijpen van ‘ingewikkelde’ post en bij het invullen van formulieren. Denk daarbij aan post van de overheid, de belastingdienst of de zorgverzekeraar.